Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Cashbacks deals
Probeer Fuzetea Gratis dmv cashback

Probeer Fuzetea Gratis dmv cashback

Geldig t/m: 30-04-18 23:59
Geldig t/m: 30-04-18 23:59

Koop een Fuze Tea naar keuze (in de verpakkingen 200ml glazen fles, 250ml blik of 400ml PET fles) en krijg het aankoopbedrag via CocaCola retour. De actieperiode loopt van 1 januari 2018 tot en met 30 april 2018.

Let op! Deze refund actie is NIET geldig op Fuze Tea verpakkinigen die gekocht zijn in de supermarkt.


Voorwaarden:

-"Terugbetalen Acties" op verschillende merken worden georganiseerd door Coca-Cola Services nv, en gecoӧrdineerd door Coca-Cola Nederland BV, Watermanweg 20, 3067 GG Rotterdam zijn (hieronder genoemd als "Coca-Cola"). Wij, M+ Group BV, Hoorn 131, 2404 HH Alphen aan Den Rijn, Nederland treden op als verantwoordelijke partij van dit Digitale Platform om deze Terugbetalen Acties uit te voeren.
-Desbetrefende producten, specifieke voordelen en geldigheidsdata van de actie zullen worden vermeld op communicatie materialen van Coca-Cola alsook op dit Digitale Platform.
-Het is niet mogelijk om deel te nemen aan deze actie op enige andere manier dan deze die hier wordt beschreven. -Deelname aan deze actie leidt tot de volledige aanvaarding van die Specifieke Voorwaarden, inclusief latere beslissingen die de organisatoren in het geval van overmacht moeten nemen om het goede verloop van deze actie te garanderen
-Wij of Coca-Cola heeft het recht om het verloop van deze actie tijdens de actieperiode aan te passen.
-Onder deelnemer wordt in onderhavig reglement verstaan, elke persoon die minstens 14 jaar oud is, een Nederlandse bankrekening heeft en in Nederland woont.
-De Terugbetalen Actie "Fuze Tea refund actie" is geldig van 1 januari 2018 tot en met 30 april 2018 en alleen op de klein verpakkingen Fuze Tea. Bij aankoop van 1 40cl PET fles, 1 20cl RGB of 1 25cl Can zal de consument die een geldige aanvraag van terugbetaling invoert, het volledige bedrag vergoed krijgen.
-Per actie zal er 1 terugbetaling aangeboden worden per gezin (fysieke adres en bankrekening) voor het bedrag van 1 klein verpakking Fuze Tea voor de hele duur van de actie. Acties zijn nooit cumuleerbaar.
-Om op een geldige manier deel te nemen aan de actie, moet de deelnemer de volgende procedure opvolgen: hij moet de aan de specifieke actie onderhevig zijnde producten aankopen, de kassa bon behouden, een Coca-Cola profiel aanmaken. De deelnemer wordt dan verwezen naar dit digitale platform waar hij de nodige stappen moet opvolgen, namelijk de barcode invoeren, het te vergoeden bedrag invoeren, de kassabon uploaden en zijn volledige naam en bank rekening invullen om de terugbetaling uit te voeren.
-Na het controleren van de barcode, kassabon en zijn persoonlijke gegevens krijgt de deelnemer een bevestiging per email. De terugbetaling zal binnen de 11 dagen op de bankrekennig van de deelnemer gestort worden.



Verlopen

Deal score: 236