Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Boodschappen deals
Gratis koffie bij AH to go

Gratis koffie bij AH to go

Geldig t/m: 03-07-18 09:42
Geldig t/m: 03-07-18 09:42

Met dit trucj kun je (onbeperkt) gratis koffie halen bij AH to go.
Je krijgt namelijk als je je aanmeld een gratis voucher in de app voor gratis koffie, deze voucher krijg je dus na het aanmaken van een nieuw account.

Zoals jullie spydealers weten is het makkelijk om elke keer een nieuw account aan te maken, ik leg jullie hieronder uit hoe het werkt, het kost je maximaal 1 minuut en zo kun je onbeperkt koffie blijven drinken ;).

Hoe het werkt:
1. Download de AH to go App voor Android of iOS

2. Meld je aan met je mailadres en simpel wachtwoord ( zo vergeet je het wachtwoord niet ) om een account aan te maken of gebruik de tijdelijke mailadressen om je account aan te maken.

bijvoorbeeld ( Quickmail10minutemailGuerrillamail,  of gebruik de "punten-truc" dit werkt zo >> Heb je een @Gmail.com of @hotmail.com account? Je kunt een nieuw account aanmaken op de app maken door gebruik te maken van een "punt"/"." in je emailadres, dan blijf je gewoon alle mail op je huidig e-mailaccount krijgen en hoef je alleen de loginnaam aan te passen. Dan ziet je mailadres er ongeveer zo uit:

[email protected] --> [email protected] --> [email protected] 

3. Activeer de mail in je mailadres.

4. Open hierna de AH to go app en login met je gegevens.
Hier open je het plaatje welke bij .6 staat.

5. Hierna vind je in de post onderstaand plaatje, scan deze aan het apparaat van AH to Go en haal een gratis koffie ( ik heb even mijn gegevens weggehaald ).





6. TIP! Linksboven in het venster zit een knop waarbij je kunt uitloggen, hierna kun je bovenstaande stappen weer volgen en kun je (eeuwig) gratis koffie halen, totdat ze hier achter komen ;).





Verlopen

Deal score: 530