Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Computers deals
Jack Wolfskin notebooktas Leicester Square One Size Zwart voor €29,53

Jack Wolfskin notebooktas Leicester Square One Size Zwart voor €29,53

Geldig t/m: 16-07-17 23:59
Geldig t/m: 16-07-17 23:59

Jack Wolfskin notebooktas Leicester Square One Size Zwart voor slechts €29,53 bij Amazon.
Prijs is inclusief verzendkosten.
De Jack Wolfskin Leicester Square dames en heren rugzak biedt uitkomst als je dagelijks je laptop meeneemt naar kantoor. In het aparte vak past namelijk een laptop van maximaal 15 inch. Neem je daarnaast graag je tablet mee? Het tabletvak is geschikt voor een tablet van maximaal 10 inch. Kenmerkend voor deze rugzak is de rechthoekige vorm. Bovenop is een apart vak voor kleine spullen die je graag bij de hand hebt. Dankzij de gewatteerde schouderbanden draagt de tas comfortabel. Bij de productie van de tas is gerecycled materiaal gebruikt. Kan de rugzak wel een opfrisbeurt gebruiken? Een vochtige doek biedt in dat geval uitkomst.



Verlopen

Deal score: 140

Logo Amazon.nl

SpyDeals tips voor Amazon.nl

Verzending is gratis vanaf €20, of je kunt je 30 dagen gratis aanmelden voor Amazon Prime dan heb je altijd gratis bezorging. Je lidmaatschap kun je direct na het plaatsen van je bestelling opzeggen. Als je binnen de proefperiode opzegt zijn er geen kosten aan verbonden!

Je kunt je bestelling gratis laten bezorgen bij een PostNL afhaalpunt. Ook geldig voor orders onder de €20,- bestelwaarde.

Retourneren is gratis

Betaalopties
iDeal
Creditcard
Bancontact
Bankafschrijving
Amazon NL cadeaubon