Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Huishoudelijke apparaten deals
AEG VX8-2 ECO stilste stofzuiger voor €171,84

AEG VX8-2 ECO stilste stofzuiger voor €171,84

Geldig t/m: 14-06-17 23:59
Geldig t/m: 14-06-17 23:59

Laagste prijs elders €219.

Prijs is inclusief verzendkosten.
Gebruik de code 10KORTING voor €10 extra korting.

De AEG VX8-1-DB-M is een zeer stille en krachtige blauwe stofzuiger. De SilentAir™-technologie is ontwikkeld met geoptimaliseerde lawaaidemping van de motor. Dit zorgt voor een zeer stille en krachtige stofzuiger met goede reinigingsresultaten.
De AeroPro™Silent-zuigmond is zo ontworpen dat geluid gedempt wordt en de borstel goed presteert op alle soorten vloeren! De AEG VX8-1-DB-M beschikt over het MultiRoom™-systeem en heeft hierdoor een zeer ruime actieradius van 12 meter en is daardoor geschikt voor grote oppervlakken.
Gebruik de AeroPro™ParkettoPro-parketborstel op harde vloeren. Deze borstel is uitgerust met zachte borstels zodat je jouw parket- of stenen vloer efficiënt kunt reinigen! De 360°MotionTechnology-zwenkwieltjes maken het gemakkelijk om tussen meubels door te manoeuvreren.
Voor gerichtere schoonmaakklusjes kun je de AeroPro™3in1 gebruiken. Dit mondstuk kun je gebruiken als meubelborstel. kierenzuigmond en kleine stofborstel.
Het 180°Access™-deksel geeft je volledige toegang tot de behuizing van de stofzuiger. Zo kun je de stofzuigerzak eenvoudig en snel vervangen. De AEG VX8-1-DB-M verbruikt 26 kWh per jaar en beschikt over energielabel A.

Bekijk hier de Verzend en Retourkosten van amazon.de.


Verlopen

Deal score: 63

Logo Amazon.nl

SpyDeals tips voor Amazon.nl

Verzending is gratis vanaf €20, of je kunt je 30 dagen gratis aanmelden voor Amazon Prime dan heb je altijd gratis bezorging. Je lidmaatschap kun je direct na het plaatsen van je bestelling opzeggen. Als je binnen de proefperiode opzegt zijn er geen kosten aan verbonden!

Je kunt je bestelling gratis laten bezorgen bij een PostNL afhaalpunt. Ook geldig voor orders onder de €20,- bestelwaarde.

Retourneren is gratis

Betaalopties
iDeal
Creditcard
Bancontact
Bankafschrijving
Amazon NL cadeaubon