Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Foto en video deals
GoPro Hero4 Black Adventure voor €244,92

GoPro Hero4 Black Adventure voor €244,92

Geldig t/m: 30-01-23 14:53
Geldig t/m: 30-01-23 14:53

De GoPro HERO4 Black Adventure maakt het mogelijk om al je avonturen te filmen in 4K, 2,7K Full-HD 1080p of HD 720p kwaliteit. 4K is ook wel bekend als Ultra-HD en legt 30 beelden per seconde vast, met Full-HD neem je 120 beelden per seconde op. Zodoende is het ook mogelijk om slow motion beelden te maken. Dankzij de sterke audio kwaliteit van de GoPro HERO4 maakt het je opnames nog realistischer, ondanks je snelle bewegingen. Wil je onder water met deze GoPro action camera? Geen probleem, de HERO4 is waterbestendig tot 40 meter diepte dankzij de meegeleverde standaard behuizing. Je kan je gemaakte opnames delen via Wi-Fi en bluetooth. Met de GoPro app kan je, je GoPro action cam vanaf je smartphone of tablet bedienen. Ondanks al deze functies blijft de GoPro HERO4 een compacte action camera!

Handige functies
De GoPro HERO4 maakt het mogelijk om meer te filmen dan de standaard beeldhoek. Met de superview functie maakt de HERO4 het mogelijk om meer van jou, je actie en omgeving te filmen. Ook in situaties met minder licht maak jij goede opnamen dankzij de Auto Low Light mode. Laat de camera het werk doen en je bent verzekerd van mooie beelden. Wanneer je, je in een situatie bevindt wat je gelijk moet vast leggen, hoef je niet eerst verschillende functies in te stellen. De GoPro HERO4 beschikt over een QuikCapture functie, wat er voor zorgt dat je gelijk kan filmen dankzij één druk op de knop. De Wi-Fi en Bluetooth functies zorgen ervoor dat jij je gemaakte opnamen zo snel mogelijk kan tonen aan de buitenwereld!

Specificaties:

Video
- Resolutie: 4K Cinema, 2,7K, Full-HD 1080p, HD 720p
- Video format: H.264 codec, .mp4
- ISO waarde: 400-6400
- Waterbestendig tot 40 meter diepte.

Foto
- Megapixel: 12 megapixels
- Brandpuntafstand: f/2,8
- Snelheid: 30 foto's per seconde
- Time lapse: 0,5 sec interval
- ISO waarde: 100-800

Audio
- Interne mono microfoon
- Format: AC compression, AGC

Opslag
- Type geheugenkaart: MicroSD, minimaal class 10

Aansluitingen & Connectiviteit
- Mini-USB poort
- Micro-HDMI
- WiFi
- Bluetooth

Accu
- Oplaadbare accu Lithium-ion
- Capaciteit: 1160mAH

Afmetingenen gewicht
- Gewicht: Inclusief behuizing 111 gram
Voorbeeld:

Verlopen

Deal score: 296

Logo Amazon.nl

SpyDeals tips voor Amazon.nl

Verzending is gratis vanaf €20, of je kunt je 30 dagen gratis aanmelden voor Amazon Prime dan heb je altijd gratis bezorging. Je lidmaatschap kun je direct na het plaatsen van je bestelling opzeggen. Als je binnen de proefperiode opzegt zijn er geen kosten aan verbonden!

Je kunt je bestelling gratis laten bezorgen bij een PostNL afhaalpunt. Ook geldig voor orders onder de €20,- bestelwaarde.

Retourneren is gratis

Betaalopties
iDeal
Creditcard
Bancontact
Bankafschrijving
Amazon NL cadeaubon