Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Diversen deals
Laad je Amazon-account op met € 80 en ontvang € 8 gratis

Laad je Amazon-account op met € 80 en ontvang € 8 gratis

Geldig t/m: 30-01-23 15:09
Geldig t/m: 30-01-23 15:09

Laad je Amazon-account op met € 80 en ontvang € 8 gratis 

  • Promotieperiode: tot 15 december 2019 voor klanten die hun Amazon-account voor het eerst opladen.
  • Ontvangst van de promotiecoupon: klanten die hun Amazon-account voor de eerste keer in rekening brengen met 80 EUR of meer in de genoemde promotieperiode, worden automatisch gecrediteerd met de coupon van EUR 8 bij de volgende gekwalificeerde Amazon-bestelling. De klant kan de actievoucher NIET in zijn account zien.
  • Inwisselen van de actievoucher: de voucher van meer dan EUR 8 wordt automatisch geboekt voor in aanmerking komende aankopen tot 30 januari 2020. De volledige voorwaarden voor inwisseling zijn hieronder op de pagina te vinden. Elke klant kan slechts één keer deelnemen aan deze promotie, als hij zijn account nog niet in rekening heeft gebracht en een maximale waardebon van meer dan 8 EUR ontvangt, zelfs als hij meer dan 80 EUR in rekening brengt.

Verlopen

Deal score: 75

Logo Amazon.nl

SpyDeals tips voor Amazon.nl

Verzending is gratis vanaf €20, of je kunt je 30 dagen gratis aanmelden voor Amazon Prime dan heb je altijd gratis bezorging. Je lidmaatschap kun je direct na het plaatsen van je bestelling opzeggen. Als je binnen de proefperiode opzegt zijn er geen kosten aan verbonden!

Je kunt je bestelling gratis laten bezorgen bij een PostNL afhaalpunt. Ook geldig voor orders onder de €20,- bestelwaarde.

Retourneren is gratis

Betaalopties
iDeal
Creditcard
Bancontact
Bankafschrijving
Amazon NL cadeaubon