Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Audio & Hi-Fi deals
Turtle Beach Ear Force Stealth Elite 800X voor €169

Turtle Beach Ear Force Stealth Elite 800X voor €169

Geldig t/m: 06-08-17 23:59
Geldig t/m: 06-08-17 23:59

Koop nu deze Turtle Beach Ear Force Stealth Elite 800X voor slechts €169 bij Amazon.de
Prijs is inclusief verzendkosten.

Draadloos, surround sound en ruisonderdrukking, de Turtle Beach Elite 800X heeft het. De 800X levert een overweldigend geluid of je nu aan het gamen bent, een film kijkt of naar muziek luistert, deze gamingheadset laat je echt genieten van het geluid. Met ondersteuning voor DTS surround en Dolby Digital surround lijkt het geluid overal vandaan te komen. De headset is draadloos te gebruiken en eventueel via Bluetooth te verbinden met je telefoon. Besturing op de oorschelpen en een geïntegreerde microfoon geven je nog meer bewegingsvrijheid zonder dat er iets in de weg zit. Wanneer je weer even klaar bent met de headset plaats je deze gemakkelijk op het basisstation waar de Elite 800X direct begint met opladen zonder dat je een kabel hoeft aan te sluiten.

Verlopen

Deal score: 205

Logo Amazon.nl

SpyDeals tips voor Amazon.nl

Verzending is gratis vanaf €20, of je kunt je 30 dagen gratis aanmelden voor Amazon Prime dan heb je altijd gratis bezorging. Je lidmaatschap kun je direct na het plaatsen van je bestelling opzeggen. Als je binnen de proefperiode opzegt zijn er geen kosten aan verbonden!

Je kunt je bestelling gratis laten bezorgen bij een PostNL afhaalpunt. Ook geldig voor orders onder de €20,- bestelwaarde.

Retourneren is gratis

Betaalopties
iDeal
Creditcard
Bancontact
Bankafschrijving
Amazon NL cadeaubon