Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Eten en drinken deals

Lijkt op foodello.nl je kunt hier producten die tegen of net over de THT datum zijn bestellen met een flinke korting.

Dus je kunt ook andere items toevoegen met flinke korting >> https://antiduur.nl/product-categorie/anti-verspilling/

Opties:

>> Nescafe Dolce Gusto Nesquik voor 1,99 euro

>> Nescafe Dolce Gusto Cafe au lait voor 2,99 euro

>> Starbucks cups 12 caps voor 2,99 euro

>> Cafe Royal Espresso Dulce Gusto 48 stuks voor 5 euro

Verzending is gratis vanaf 35 euro.

Denk dat er redelijk vragen gaan komen over de THT, goed dus om te weten wat THT en TGT is. Dit is de info vanaf de pagina van het voedingscentrum.

THT-datum

THT staat voor 'Ten minste Houdbaar Tot'. Een THT-datum staat op voedingsmiddelen die niet snel bederven. Na deze datum kan de kwaliteit, zoals de smaak, geur of kleur van het product, achteruitgaan. Je kunt het vaak nog wel zonder gevaar eten. De fabrikant garandeert tot de THT datum een smaakvol product. 

TGT-datum

TGT staat voor 'Te Gebruiken Tot'. Een TGT-datum staat op voedingsmiddelen die je maar kort kunt bewaren, zoals vlees, vis, voorgesneden groenten, koelverse maaltijden en versgeperste vruchtensappen. 

Deze datum is de laatste dag waarop je het product nog veilig kunt gebruiken. Na deze datum kunnen er ziekteverwekkers, zoals bacteriën, gaan groeien. Deze kun je vaak niet zien, ruiken of proeven, maar je kunt er wel ziek van worden. Na de TGT-datum is het product dus niet meer veilig. Door de producten in te vriezen, kun je de houdbaarheid wel verlengen tot na de TGT-datum.

Zie


Verlopen

Deal score: 298