Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Audio & Hi-Fi deals
LG SJ9 Soundbar voor €749

LG SJ9 Soundbar voor €749

Geldig t/m: 26-07-17 23:59
Geldig t/m: 26-07-17 23:59

Prijs is inclusief verzendkosten.
Dolby Atmos, bioscoopgeluid bij jou thuis

Geniet van meeslepend geluid door omhoog gerichte luidsprekers die een gevoel van realisme en hoogte leveren. Met de hogere kwaliteit audio-ervaring van de SJ9, sta je midden in de actie.

High Resolution Audio

Speel WAV-, FLAC- en ALAC-formaten af, evenals bestanden tot 24-bits en 96 KHz. Deze type bestanden bieden een hogere precisie en klinken levensecht.

Sound Upconverting voor verfijnd geluid

Verwen je oren met een afspeellijst die wordt geconverteerd naar audio met hoge resolutie (24-bits 192kHz).

TV Matching Design

Met zijn 58 mm is de SJ9 de meest stijlvolle Dolby Atmos soundbar op de markt die perfect aansluit bij het uiterlijk van je LG TV, zonder deze te hinderen.

4K passthrough

Geniet van je favoriete film met superieure kwaliteit, zoals de regisseurs het hebben bedoeld.

Draadloze subwoofer

Plaats de subwoofer waar deze er het beste past en klinkt, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over kabels.

Adaptive Sound Control

Adaptive Sound Control analyseert content in realtime. Wanneer ASC merkt dat je naar een dialoog luistert, wordt deze automatisch aangepast zodat je geniet van een kristalheldere dialoog. Zodra er actie wordt gedetecteerd, wordt de sub verhoogd voor meer impact.

Auto Sound Engine

LG Auto Sound Engine optimaliseert geluid op elk volumeniveau en behoudt op elk ogenblik precieze frequenties. Hierdoor geniet je altijd van de beste geluidsbalans, ongeacht het volume.

Wi-Fi en Bluetooth

De LG Soundbar kan alle muziek afspelen en diensten van je mobiele apparaten uitvoeren, zonder enige beperking. De Wi-Fi zorgt voor een schitterende audiokwaliteit terwijl de Bluetooth connectiviteit je de ultieme compatibiliteit geeft.

Chromecast built-in

Met de ingebouwde Chromecast audiosoftware kun je nu miljoenen nummers, podcasts en stations direct vanaf je telefoon casten naar de soundbar. Gebruik je telefoon als afstandsbediening om muziek te zoeken, af te spelen en te pauzeren; en het volume te regelen.

Auto Music Play, muziek die je volgt

Het geluid start vanaf het moment waarop je de kamer binnenkomt. Wanneer Automatisch muziek afspelen is geactiveerd, kan de soundbar de weergave van audio automatisch overnemen van een aangesloten apparaat op het ogenblik dat deze de nabijheid van het apparaat signaleert.

TV afstandsbediening

LG soundbar wordt geleverd met een afstandsbediening, maar je kunt er ook voor kiezen om je eigen *tv-afstandsbediening te gebruiken. (*Afstandsbedieningen van het merk LG, Sony, Philips, Sharp, Panasonic, Vizio, Toshiba en Samsung).

Verbonden met je al je entertainment

Sluit gerust het gewenste apparaat aan via HDMI, USB, een optische aansluiting, Portable In en Bluetooth-connectiviteit.


Verlopen

Deal score: 82