Deze aanbieding is meer dan 2 weken geleden geplaatst en is mogelijk niet langer beschikbaar

NUX DM-5 elektronisch drumstel voor 460 euro

Twan E ● 7 maanden geleden  ●  Baxshop Kortingscode ●  Audio & Hi-Fi

Wilt u graag drums spelen, maar is het volume van een akoestische drumkit geen optie? Dan is de NUX DM-5 misschien wel de oplossing voor thuis of in uw thuisstudio. Met deze elektronische kit heeft u de beschikking over een dual-zone snare en drie single-zone toms. Daarnaast biedt dit elektrisch drumstel van NUX u ook drie bekkens en een ride met choke-functie. De DM-5 module, hihat met pedaal, kicktrigger met bassdrumpedaal en het solide rack maken de setup compleet.

NUX geeft u de keuze uit 50 drumkits en een totaal van 232 klanken. Om gelijk van start te kunnen gaan, beschikt de DM-5 module over 25 songs om mee te spelen en les-software om uw drumvaardigheden naar een basisniveau te kunnen tillen. U kunt onder andere aan uw timing, mutes, snelheid en tempo werken. Ook is het mogelijk via de aux-in bijvoorbeeld een extern apparaat zoals uw telefoon aan te sluiten. Zo kunt u met de NUX DM-5 direct met uw favoriete nummers meedrummen.

Blijf op de hoogte van de allerbeste deals

Ben je een koopjesjager? Deel de beste deals met de community en ontvang als eerste de beste deals, kortingscodes en gratis producten in je mailbox!