Godfall Standaard Editie voor €29,99 bij Bol.com

€29,99 €31,99 Gratis Gratis verzending
Mini_Ma ; ● 1 week geleden  ●  bol.com Kortingscode ●  Fysieke Playstation games

Koop nu voordelig, Godfall Standaard Editie voor maar €29,99 bij Bol.com, laagste prijs elders: €31,99


Godfall is een fantasy-looter in het derdepersoonsperspectief gefocust op melee-gevechten en komt naar PlayStation 5 rond de feestdagen van 2020.

De game speelt zich af in een fantasierijke omgeving, opgesplitst in de rijken Aarde, Water, Lucht, Vuur en Geest, waar spelers de rol van een van de laatste verheven Exalted Knights op zich nemen om een groot apocalyptisch evenement te voorkomen. De speler heeft drie primaire karakterklassen om uit te kiezen, die worden bepaald door de Valorplates die de speler gebruikt. Extra Valorplates en Augments kunnen worden uitgerust om aan te passen hoe deze karakterklasse zich verder ontwikkelt. Godfall ondersteunt single player en maximaal drie spelers in de "drop-in drop-out" coöperatieve modus.
- HOGE-IMPACT GEVECHTEN - Word meester van derdepersoons melee-actie
- LOOTER SLASHER - Jaag op legendarische wapens en uitrusting
- SAMEN BETER - Geniet van singleplayer of co-op gameplay met twee of drie spelers

bol.com

SpyDeals tips voor bol.com

Klik hier om je aan te melden als select member bij Bol.com voor €9,99 per jaar. Je profiteert dan altijd van gratis bezorging.

Geen select member? Bestel dan minimaal voor €20 zodat je geen verzendkosten betaalt. Retourneren kan altijd gratis bij BOL.

Blijf op de hoogte van de allerbeste deals

Ben je een koopjesjager? Deel de beste deals met de community en ontvang als eerste de beste deals, kortingscodes en gratis producten in je mailbox!