Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Gaming deals
Middle Earth: Shadow Of Mordor - Game Of The Year Edition (Steam) voor €2,99

Middle Earth: Shadow Of Mordor - Game Of The Year Edition (Steam) voor €2,99

Geldig t/m: 10-08-17 23:59
Geldig t/m: 10-08-17 23:59

Koop Middle Earth: Shadow Of Mordor - Game Of The Year Edition (Steam) voor slechts €2,99 bij Bundlestars.
Het leger van Sauron heeft The Black Gates geïnfiltreerd en vermoordt iedereen op hun pad. Talion, die al zijn dierbaren heeft verloren, staat door de mysterieuze 'Spirit of Vengeance' op uit zijn graf. De rust van de dood wordt hem niet gegeven... waarom heeft hij het overleefd?

Middle-earth - Shadow of Mordor brengt een duister verhaal over vergelding. Spelers nemen de rol aan van Talion, een ranger die alles verliest op de avond dat Sauron terugkeert naar Mordor. Tijdens Talions persoonlijke wraaktocht ontrafelen spelers het mysterie van de geest die hem in zijn macht heeft, ontdekken zij de oorsprong van de 'Rings of Power' en confronteren zij de ultieme vijand.

Met een dynamische next-gen game omgeving aangedreven door het Nemesis systeem maken spelers een persoonlijk plan voor wraak. Zij zetten Mordor naar hun hand waardoor de videogame een unieke ervaring voor elke speler biedt. Iedere vijand die spelers tegenkomen is een uniek individu die zich onderscheidt met zijn persoonlijkheid, sterktes en zwaktes. Door vijandelijke ontmoetingen worden persoonlijke aartsvijanden gecreërd specifiek voor die gameplay sessie. Spelers moeten iedere vijand te slim af zijn om de groeperingen te infiltreren en domineren in de dynamische wereld die de acties en keuzes onthoudt en zich daaraan aanpast.

Verlopen

Deal score: 275