Mijn tips om geld te besparen op je boodschappen

De prijzen in de supermarkten blijven maar stijgen, elke week verbaas ik me weer over de prijs die men in supermarkten als Albert Heijn, Jumbo maar ook Lidl vraagt voor bepaalde producten.

Ik kijk dus steeds vaker naar andere opties om toch te "besparen" op mijn wekelijkse boodschappen.

Ik deel dan ook graag mijn tips met jullie, wellicht hebben jullie er wat aan of wie weet hebben jullie nog andere tips voor het besparen van geld op je boodschappen

1) Too good to go
Via deze app kun je mystery boxen voor een leuke prijs (vanaf €3,99). Zo haal je bijvoorbeeld een zak vol broodjes voor een mooi bedrag bij de Bakker of kun je aan het einde van de dag een mooi pakket afhalen bij de supermarkt in de buurt. Deze app voorkomt voedselverspilling en geeft jou de mogelijkheid om goedkoop boodschappen te doen.

2) Foodello
Deze online supermarkt verkoopt ook producten met een fikse korting. De producten die ze aanbieden zijn nog helemaal in orde, maar lopen richting de houdbaarheidsdatum. Zo kopen ze dus restpartijen op bij de supermarkten en kunnen daarom deze producten goedkoop aanbieden. En het mooie is dat je na aanmelding voor de nieuwsbrief, bij je eerste bestelling ook nog eens een gratis Tony's Chocolonely krijgt :).

3) Butlon Supermarkt
ok bij Butlon kun je terecht voor goedkope boodschappen. Zo hebben ze altijd leuke acties in de vorm van OP=OP knallers en de speciale dagknallers.

4) Mega Food Stunter
Bij de MegaFoodStunter bieden ze producten aan die door kleine afwijkingen niet in de schappen van de winkel terechtkomen. Dit wil zeker niet zeggen dat de kwaliteit minder is. Denk bijvoorbeeld aan afwijkingen in het gewicht van het product, een verpakking die aangepast is of seizoenproducten. Deze producten bieden ze dan alsnog aan via hun website voor een mooie prijs.

5) Bekijk de folderaanbiedingen
Door geregeld de folders van de supermarkten in de gaten te houden kun je ook flink besparen natuurlijk. Zo is er altijd wel een supermarkt met een mooie actie voor wasmiddel / broodbeleg / frisdranken etc.Heb jij nog leuke tips voor het besparen van geld op je boodschappen? Dan hoor ik het graag, zo kunnen we elkaar toch weer helpen!

En natuurlijk de boodschappen kortingen en aanbiedingen die door alle SpyDealers worden gedeeld op deze site.

Discount_diva
6 maanden ago