Onze tips voor het delen van een complete deal!

Om ervoor te zorgen dat de deals die worden toegevoegd zo compleet en duidelijk mogelijk worden uitgewerkt heb ik hier een korte uitleg over het toevoegen van deals aan onze website uitgewerkt.

Kies allereerst het type deal die je gaat toevoegen op de website.
Deal = aanbieding waarvoor geen code nodig is
Voucher = kortingscode

Voucher (alleen bij kortingscode)
Vul hier de kortingscode in die de gebruikers moeten invullen om de korting te ontvangen.

Link
Plaats hier de link naar de website voor de aanbieding of kortingscode. Doe dit zo specifiek mogelijk, link dus niet zomaar naar de homepage, maar echt naar de actiepagina waar het product of de sale te vinden is.

Afbeelding
Voeg bijvoorbeeld het logo van het bedrijf, een foto uit de winkel of een foto van het kassabonnetje toe.

Oude Prijs
Op Spydeals plaatsen wij alleen de beste deals. Controleer dus altijd even of de aanbieding die jij wilt delen ook echt goed is. Is het dus een specifiek product?  Dubbelcheck dan even of hij elders niet nog goedkoper is. Noteer daarom hier de laagste prijs elders.
 
Nieuwe prijs
Vul hier de nieuwe prijs (na korting) in of geef aan hoeveel korting er wordt gegeven, bijvoorbeeld -50% of -5.

Titel:
De titel is belangrijk, zo kunnen namelijk andere leden direct zien waar de aanbieding over gaat. Hierbij een aantal tips voor een goede titel:

- Gaat het om een sale / algemene uitverkoop? Geef dan in de titel aan wat het hoogste kortingspercentage is + om welke winkel het gaat. Bijvoorbeeld: Tot wel 70% korting in de sale bij Adidas

- Gaat het om een specifiek product? Benoem dan het product en de prijs waarvoor het op dit moment beschkbaar is (prijs met korting). Bijvoorbeeld: Apple Ipad voor €363

- Voor een kortingscode graag aangeven hoeveel korting je met de code krijgt. Bijvoorbeeld: Blokker kortingscode voor €5 korting.

Omschrijving
Geef hier een omschrijving van de aanbieding.Gelden er specifieke voorwaarden voor de aanbieding (bijv. minimale orderwaarde)? Voeg deze dan ook hier toe.

Daarnaast is het heel handig als je ook even een screenshot van de aanbieding maakt, zodat andere leden direct zien dat de aanbieding ook echt klopt. Mocht de prijs na een half uur bijvoorbeeld aangepast worden dan zien we in elk geval dat de deal die jij nu deelt wel echt op de website stond.

Voeg hier ook, indien mogelijk, de link naar de laagste prijs elders als je een deal voor een specifiek product toevoegt.

Categorieën:

Selecteer de categorie of subcategorieën die van toepassing zijn op de deal / kortingscode.

Einddatum
Geef hier aan tot en met wanneer de aanbieding geldig is. Is dit niet bekend? Vul dan niks in.

Tips voor het delen van jouw deals!
Om de kwaliteit van de deals op ons platform te waarborgen worden deals van gebruikers nagekeken door ons team voordat ze op SpyDeals worden gepubliceerd. Hieronder vind je een aantal handige tips & tricks om te voorkomen dat jouw deal wordt afgekeurd:

 1. Bekijk of je deal al op SpyDeals staat
  Dubbele deals, ook wel reposts, worden niet toegestaan op SpyDeals. Zo houden we het platform overzichtelijk en worden enkel de mensen die de deals als eerste delen beloond.

 2. Vergelijk de prijzen van verschillende aanbieders
  Op SpyDeals zijn we op zoek naar de beste deals! Dit houdt in dat het product nergens anders goedkoper te vinden moet zijn. Gebruik dus altijd een prijsvergelijkingswebsite om er zeker van te zijn dat het daadwerkelijk de laagste prijs is!

 3. Maak je deal zo compleet mogelijk
  Hoe meer informatie jouw deal bevat, hoe makkelijker andere SpyDealers ervan kunnen profiteren. Zorg dus altijd dat je zo duidelijk mogelijk uitlegt hoe jouw deal werkt. Probeer de beschrijving van je deal zelf in te vullen i.p.v. deze klakkeloos van de website over te nemen.

 4. Check of er extra bespaarmogelijkheden zijn
  Heb je een mooie aanbieding gevonden die je wel wil delen op SpyDeals? Check dan altijd even of er een extra manier is om geld te besparen. Vaak kun je bijvoorbeeld door middel van kortingscodes, cashbacks of andere trucjes nog meer geld besparen!

 5. Éénmalig Tell-a-Friend codes/links delen
  Wil je een Tell-a-Friend code of link delen op SpyDeals? Dan kun je dit éénmalig doen. Als je hier misbruik van maakt kan dat resulteren in het blokkeren van jouw deal, waardoor je deze niet meer op SpyDeals kunt delen.

Wanneer worden deals afgekeurd?
De meeste deals op SpyDeals worden goedgekeurd, maar het kan gebeuren dat jouw deal wordt afgekeurd. Voor afgekeurde deals ontvang je helaas geen punten. Hieronder vind je een aantal redenen waarom een deal kan worden afgekeurd:

 • Dubbele deals – De deal staat al op SpyDeals.
 • Verlopen deals – De deal is niet langer beschikbaar/geldig.
 • Onbetrouwbare webwinkels – Deals van onbetrouwbare of slecht beoordeelde webwinkels kunnen worden afgekeurd indien ons team dat nodig acht.
 • Onvolledige deals – De deal bevat niet alle benodigde informatie of moet verder worden aangevuld.
 • Meerdere deals van losse producten – Zie je meerdere deals bij één (web)winkel? Maak dan een overzichtsdeal in plaats van meerdere losse deals.
 • Winacties – Winacties zijn geen aanbiedingen waar iedereen van kan profiteren. Alleen winacties die vanuit SpyDeals worden georganiseerd zijn toegestaan.

Hierbij nog een korte video uitleg:


Zijn er nog dingen onduidelijk voor je? Laat het weten in de comments, dan kunnen andere gebruikers of één van de moderators je helpen!

El_Cheapo
3 maanden ago