Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Pretparken deals
Kortingscode voor 50% korting voor concourselegance voor Concours d’élégance Paleis Het Loo (klassieke auto's) tickets voor €15

Kortingscode voor 50% korting voor concourselegance voor Concours d’élégance Paleis Het Loo (klassieke auto's) tickets voor €15

€7,50 €15
Geldig t/m: 25-06-17 23:59
Geldig t/m: 25-06-17 23:59

Concours d’élégance Paleis Het Loo: het grootste klassiekerfeest van Nederland.

De 13e editie van het Concours d’élégance Paleis Het Loo in Apeldoorn staat weer voor de deur. Het grootste klassiekerevenement in Nederland vindt plaats op 1/2 juli 2017.

De auto’s die deelnemen aan het Internationale concours staan wederom op hun prachtige podium op de Basse-court en de ganzevoet voor het Paleis. Het Nationale Concours staat midden op het gras en de deelnemers aan de sprint staan opgesteld op de stallen laan.  Kortom alles wordt uit de kast getrokken om van de 13de editie een nog groter spektakel te maken dan het al is, met als centraal middelpunt “Paleis Het Loo”. Een mooier decor voor een feestje is niet te bedenken in Nederland.

Niet nieuw maar wel succesvol en dus weer terug zullen de diverse merk- of themagebonden displays op het concoursterrein zijn. Het idee is om vier opvallende, spraakmakende of bijzondere modellen van een merk of volgens een bepaald thema samen te voegen om zo interessante ‘tentoonstellingen’ binnen het autofeest te creëren.

We streven wederom naar een goede mix van unieke, exclusieve automobielen en bereikbare ontwerpen uit het verleden. Dat laatste doen we onder meer met de klassiekerparkeerplaats op het concoursterrein. Daar kunnen bezoekers met hun klassieke auto, gratis parkeren. Dat levert altijd een bonte verzameling op van  leuke, mooie en bijzonders klassiekers.
Op het terrein rond het paleis zal voorts van alles te beleven zijn voor jong en oud, man en vrouw. Denk daarbij aan tal van kleine winkeltjes met lifestyle producten, modeshows, optredens van diverse artiesten en heel veel meer!

Internationale Concours d’elegance Paleis Het Loo

Het Internationale Concours d’élégance Paleis Het Loo is de basis van het weekend. Z’n 70 top klassiekers uit binnen en buitenland strijden om de titel ‘’Best of Show 2017’’ Geselecteerde inschrijvingen worden ingedeeld in diverse klassen en door een internationale jury beoordeeld op elegantie, originaliteit, restauratie en presentatie. De vraag is wie brengt de ‘’Best of Show’’ naar Apeldoorn?

Dit jaar kan het hele gezin genieten van het Concours d’élégance op Paleis Het Loo in Apeldoorn. Met het entreebewijs voor het Concours kun je namelijk ook genieten van een wervelende modeshow, live muziekoptredens, de Royal Fair en van leuke activiteiten voor kinderen. Natuurlijk kun je ook de koninklijke vertrekken in Paleis Het Loo bezoeken.









Verlopen

Deal score: 53