Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Printers deals
Creality Ender 5, 3D Printer voor €227,02 dmv code

Creality Ender 5, 3D Printer voor €227,02 dmv code

Geldig t/m: 30-01-23 15:16
Geldig t/m: 30-01-23 15:16

Scoor bij Creality3dofficial een Creality Ender 5, 3D Printer voor €227,02 dmv code: SUP50



De voordelen van Creality Ender 5
Hoge-precisie printkwaliteit: Uitgerust met dubbele Y-as motoren en down-shift Z-as, soepeler bewegend, minder storingspunten en minder kopzorgen.
Merkvoeding: Ingebouwde merkvoeding, verwarm de broeinest tot 110 ℃ in 5 minuten.
Hervat afdrukfunctie: De printer is door zijn stroomvoorziening beschermd tegen spanningspieken en stroomuitval. Als de elektrische stroom uitvalt, kunnen afdrukken worden hervat vanaf de laatste laag, wat tijd bespaart en afval vermindert.
Stabieler afdrukken: het bewegingsbesturingssysteem met dubbele Y-as regelt de hoogwaardige, stabiele uitvoer van de dubbelzijdige distributieriem en voorkomt effectief de impact die door afdrukken wordt veroorzaakt.
Geïntegreerde moederbordvoeding: de draden zijn geïntegreerd in de interne bedieningselementen van de machine voor circuitontwerp, apparaatspecificaties en warmteafvoer.
Ontwerp: de behuizing is eenvoudig en groot en verbetert het gezamenlijke ontwerp van multiregionale producten.
Eenvoudige nivelleringsmethode: grote handmatige draaibanken zijn ergonomisch ontworpen voor snelheid. Hiermee lost u tijdrovende en arbeidsintensieve taken op.
Industriële printplaat: veiligheidsinspectie bij hoge belasting, stabiele prestaties, continu gebruik gedurende 200 uur.


Verlopen

Deal score: 293