Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Woonaccessoires deals
Combo-deal Philips Hue White starterpack (2xE27 met bridge 2.0) en Hue motion sensor voor €92,99

Combo-deal Philips Hue White starterpack (2xE27 met bridge 2.0) en Hue motion sensor voor €92,99

Geldig t/m: 12-08-17 23:59
Geldig t/m: 12-08-17 23:59

Koop de Combo-deal Philips Hue White starterpack (2xE27 met bridge 2.0) en Hue motion sensor voor slechts €92,99 bij Cyberport.de
Zet hem overal neer

Geen snoeren — geschikt voor overal

De bewegingssensor werkt op batterijen en is dus volledig draadloos en overal in huis eenvoudig te installeren binnen enkele minuten. Zet de sensor op een plank of tafeltje of bevestig hem aan een muur of het plafond met de meegeleverde schroef. U kunt de sensor zelfs magnetisch bevestigen aan metalen oppervlakken. U kunt de detectiehoek aanpassen door de sensor in de juiste richting te draaien.

Eenvoudig, betrouwbaar en toekomstbestendig systeem

De Philips hue white-starterskit biedt gemoedsrust omdat u overal uw verlichting kunt bedienen. Het draait allemaal om eenvoud en gemoedsrust op intelligente en nuttige manieren.

Bedien uw lichten overal
U kunt uw verlichting op afstand bedienen waar u ook bent. Controleer of u bent vergeten uw lampen uit te schakelen voordat u thuis wegging, en schakel ze alvast in als u laat moet werken. Met geofencing-technologie kunt u uw lampen al inschakelen voordat u thuiskomt en automatisch laten uitschakelen wanneer u weggaat. Het draait er allemaal om uw leven makkelijker te maken en u op een slimme en handige manier gemoedsrust te geven. 

Gegarandeerd soepel draadloos dimmen
Ervaar gegarandeerd soepel dimmen met Philips hue. Niet te licht, niet te donker maar precies goed. Geen snoeren, een elektricien of installatie vereist. 

Verlopen

Deal score: 143