Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Diversen deals
Gratis Campina Biologisch Boerenyoghurt 450g en Optimel Kefir 1L d.m.v. cashback

Gratis Campina Biologisch Boerenyoghurt 450g en Optimel Kefir 1L d.m.v. cashback

Geldig t/m: 30-01-23 15:06
Geldig t/m: 30-01-23 15:06

Probeer Campina Biologisch Boerenyoghurt 450g en Optimel Kefir 1L gratis bij Eurosparen

Hoe werkt het?

  1. Download de Eurosparen app voor Android en iOS en kijk of de cashbackactie nog loopt onder het tabje 'geld-terug-acties'. 
  2. Ga naar de winkel en haal een pak Optimel Kefir Granaatappel & Framboos (1 liter) of een pak Campina Boerenyoghurt (450 gram) naturel, mango of aardbei

  3. Doorloop de cashbackactie middels de actie op in de app. De code die je hier moet invullen staat op het pak. 

  4. Wacht tot je geld is teruggestort!


Voorwaarden:

  1. Deze Specifieke Actievoorwaarden zijn onderdeel van de algemene actievoorwaarden en privacy statement van het Eurosparen-Account en hebben alleen betrekking op de geld-terug-actie voor Campina Biologisch Boerenyoghurt Naturel vol, Aardbei en Mango 450g. Het is niet mogelijk om zonder account deel te nemen aan deze actie.
  2. Deze geld-terug-actie heeft betrekking op Optimel Kefir Naturel en Granaatappel Framboos 1L. Let op: je kunt maar met een van de verschillende varianten deelnemen aan de geld-terug-actie. De Optimel Kefir is onder andere verkrijgbaar bij Jumbo, Nettorama en Vomar.
  3. Deze geld-terug-actie heeft betrekking op Campina Biologisch Boerenyoghurt Naturel vol, Aardbei en Mango 450g. Let op: Je kunt maar met één van de drie varianten Campina Biologisch Boerenyoghurt 450g deelnemen. Campina Biologisch Boerenyoghurt is enkel verkrijgbaar bij: Jumbo, Deen, Deka, Dirk vd Broek, Hoogvliet, Plus, Poiesz, Spar en Vomar. Het assortiment kan per winkel verschillen.


Verlopen

Deal score: 610

Logo Eurosparen

SpyDeals tips voor Eurosparen

Door deze "lifehack" zou je tot 4x de Eurosparen punten kunnen krijgen op je account