Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Gratis deals
[GRATIS GELD] Ontvang €100 gratis bij het openen van een Flatex beleggingsrekening

[GRATIS GELD] Ontvang €100 gratis bij het openen van een Flatex beleggingsrekening

Geldig t/m: 30-09-19 23:59
Geldig t/m: 30-09-19 23:59

Laat in de comments weten of het gelukt is! Ook als je er niet uitkomt laat het ook in de comments weten, dan helpen wij of een van de spydealers je verder.

DE DEAL:

Je ontvang dus gewoon 100 euro gratis, na aanmelding en de eerste transactie van een aandeel, hiervoor dien je een account aan te maken, een transactie uit te voeren waarna je dit tegoed krijgt. Hierna verkoop je het aandeel en boek je alles over, dus ook de gratis 100 euro die je gekregen hebt. Dit aandeel bijvoorbeeld KPN is al te bestellen voor minder dan €3 momenteel.

Ik heb hieronder de stappenuitgelegt hoe het werkt, laat even in de comments of het gelukt is.

Tip! Gebruik een laptop dit is het makkelijkste om te doen, via de mobiel is het iets moeilijker.

Hoe het werkt:

Onderdeel aanmelden

1. Ga naar de webpagina

2. Klik op de button en "open een rekening"

3. Meld je aan. Aangezien ze een financiele instantie zijn moeten ze hier naar vragen, dus je moet ook je ID geven.

> Gebruik hiervoor de zekerheid +316xx en je nummer ipv te starten met 06xx

- Je ontvangt in de laatste stappen een klantnummer en een IBANnummer, deze moet je even goed opschrijven want ze zijn belangrijk, bewaar deze en dus ook de SMS.
- Maak €5 over naar het vermelde IBANnr ( je zou ook €1 kunnen doen, maar dan weet je zeker dat je genoeg geld op de rekening hebt aangezien je een keuze van een aandeel moet kopen, KPN gaat nu voor minder dan €3 )

Onderdeel Verificatie:

4. Hierna moet je even wachten, je ontvangt namelijk via een SMS je wachtwoord. Dit gaat niet altijd even snel, soms duurt het een uurtje en andere kan een dag duren ( waarschijnlijk ivm drukte en werkdagen). Heb je nog niets ontvangen neem dan even contact met flatex op

5. Log hierna in met je klantnummer of gebruikersnaam en wachtwoord, dit wachtwoord kun je nu aanpassen.

Account afronden:

6. Wanneer je nu ingelogt bent, krijg je een melding. Hierbij moet je 2 dingen doen, namelijk de app flateXSecure (iOS, Android) installeren en hierna je risico bepalen.

7. Download dus deze Flatexsecure app en je moet dan hierop je account verifieren, het doel hiervan is dat je hierna de TAN-codes ontvangt welke je dient te gebruiken in de app, het ziet er zo uit:





Hierna ontvang je de activeringscode op je mobiel die je dient in te vullen

Activeer de code met de tan code in je sms

Apparaat is dan goed geactiveerd

8. Hierna kun je in de app gaan naar :  Instellingen -> Belegginsdoel, ik adviseer risicoklasse D, dit aangezien je bij een hogere klasse meer informatie nodig en een lagere klasse kan niet alle aandelen kopen. Vul hierna de tan code in die op in de flateXsecure app komt in je mobiel en je kunt aandelen kopen!

Aandelen kopen:

9. Ga nu naar het kopje "Handel >> Order indienen" en type een bedrijf in, zo kun je oa kiezen voor KPN of ING.

10. Klik dan bij het aandeel op de knop "K" , deze k staat voor Kopen.

11. Vul het aantal ( bijvoorbeeld 1 ) in de sectie Aantal/Nominale waarden en druk op Prijsopgave. Bevestig deze aankoop weer dmv de TAN in de app

12. Binnen ongeveer 5 seconde krijg je nu een prijsopgave, druk hierbij dan op bevestigen anders loopt deze af. ( indien dit zo is vraag dan een nieuwe prijsopgave aan ). 

BELANGRIJKSTE HIERNA CASHEN!

13. Vanaf nu duurt het ongeveer een dag, waarbij je dan ziet dat er 100 euro is bijgeschreven op je rekening!

14. Nu kun je dus gaan cashen, het werkt dan zo:

> Verkoop je aandeel, dit doe je door te gaan naar Rekening => Portefeuille => V (deze V staat voor Verkopen ) en voer de stappen uit.

15. Ga hierna naar Rekening => Overboeken en vul het bedrag in wat bij het kopje Besteedbaar staat, dit is ongeveer het bedrag van je aandeel en de 100 euro die je gekregen hebt. Welke je hierna kunt uit laten keren aan je eigen bankrekening.

16. KLAAR! 100 euro verdient, je moet er wel iets voor doen, zie hier de foto beneden, en nu dus het account afboeken ;)

Laat het even weten in de comments of het gelukt is :)

Zie hier de transactie:

zie ook:

Info van de pagina, zie de activoorwaarden voor de 100 tegoed als welkomstbonus

vervolg


Verlopen

Deal score: 6395