Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Treinkaartjes deals
Hotel Voucher voor goedkoop overnachten voor €14,95 p.p.

Hotel Voucher voor goedkoop overnachten voor €14,95 p.p.

Geldig t/m: 30-06-17 23:59
Geldig t/m: 30-06-17 23:59

Met de Fletcher Hotel Voucher geniet u van een heerlijk verblijf! U heeft keuze uit één van de ruim 80** unieke 3- en 4-sterren Fletcher hotels. Het bestellen is zeer gemakkelijk, binnen 5 minuten heeft u uw vouchers al in huis.

Uitleg Fletcher Hotel Voucher
De Fletcher Hotel Voucher kost slechts € 14.95 p.p.* en geeft recht op een overnachting in een standaard 2-persoonskamer in een van de deelnemende 3- en 4-sterren Fletcher hotels, zonder de verplichting iets extra's af te nemen. De voucher is geldig voor reserveringen tot en met 30 juni 2018.

Nadat u de voucher op deze website hebt besteld, ontvangt u direct de link voor de speciale actiewebsite waar u de reservering kunt maken!Nu bij Fletcher hotels een voucher voor goedkope overnachting niks verplicht bij te boeken.

Excl €5 per reservering

De voucher gaan per 2 stuks en kosten €29.90.*
De Fletcher Hotel Voucher kost €29.90 en geeft recht op een verblijf in een 2-persoonskamer in één van de deelnemende Fletcher hotels op basis van beschikbaarheid. Indien u wilt overnachten in een 4-sterren hotel, geldt er een toeslag van €5 p.p.p.n. Voor elke boeking wordt eenmalig €5 reserveringskosten in rekening gebracht en dient de tax and handling fee nog te worden voldaan in het hotel.
** Voorwaarden van toepassing.


Verlopen

Deal score: 91