Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Cashbacks deals
Geldig t/m: 30-01-23 14:54

Probeer gratis Becel ProActiv!
Krijg het volledige aankoopbedrag terug van Becel ProActiv via Scoupy.

Je hebt een Cholesterol Starterskit aangevraagd en daarin heb je een coupon gekregen met een unieke code. Hiermee kun je, na het kopen van Becel ProActiv, het volledige bedrag retour ontvangen op je rekening! Lees hieronder hoe de actie werkt.

Stap 1:
Bewaar de Becel ProActiv coupon met de unieke code.

Stap 2:
Koop een van de deelnemende varianten bij een supermarkt naar keuze en bewaar na aankoop de verpakking en de kassabon. (de actie is alleen geldig voor een kuipje Becel ProActiv 250 gram original of romig of een 8-pack Becel ProActiv yoghurtdrinks).

Stap 3:
Ga snel naar www.gratisbecelproactiv.nl. Vul hier de unieke code van de 'Gratis Becel ProActiv!' coupon en de gevraagde gegevens is in. 

Stap 4:
Upload jouw kassabon.

Je ontvangt na het doorlopen van de stappen een e-mail met de bevestiging van je deelname en binnen 48 uur wordt het geld op je rekening bijgeschreven. 

Als je nog geen verpakking hebt gekocht dan kun je alvast je gegevens achterlaten om snel het aankoopbedrag terug te krijgen. Je kunt op de actiewebsite klikken op 'Ik moet het product nog kopen'. Vul hier alvast je gegevens in om na de aankoop van een verpakking Becel ProActiv snel het aankoopbedrag terug te krijgen.


Verlopen

Deal score: 219