[Prijsfout?] LG OLED65E6V voor €2.499

Spydeals ● 2 jaar geleden  ●  Hifinesse Kortingscode ●  Elektronica

Laagste prijs elders €4.999.

Momenteel niet op voorraad. 

De LG OLED65E6V heeft een prachtig OLED scherm van 65 inch (165 cm). Een van de kenmerken van deze prachtige is Picture on Glass, OLED HDR en een zeer fraaie soundbarstandaard. Ook is het geluid ontwikkeld door Harman Kardon. We laten je graag wat hoogtepunten van deze tv zien:

Wat is OLED?
OLED, een innovatie van LG , volgt de LED en plasma technologie op. OLED heeft het hoogste contrast ooit. En in het hoogste contrast komen de mooiste kleuren tot leven. Omdat er geen gebruik gemaakt wordt van achtergrondverlichting is de LG OLED TV heel slank, nog dunner dan een smartphone.

Waarom OLED perfect is
OLED-pixels zijn zelf oplichtend en zijn niet afhankelijk van een (LED)backlight/achtergrondverlichting. Wat betekent dat ze afzonderlijk van elkaar aan- en uit gaan. Ook is er wit toegevoegd aan de pixel naast de standaard kleuren rood, groen en blauw (WRGB). Het grote voordeel hiervan is dat de beeldpunten helder wit kunnen weergeven maar ook totaal uitgezet kunnen worden waardoor zwart ook echt zwart is. Voor perfecte zwarte beeldweergaven worden de pixels van een OLED TV uitgezet. Een OLED TV kan hierdoor perfect zwart weergeven naast helder wit en levendige kleuren. Dit zorgt voor een schitterend contrastbereik. Hierdoor krijgt het beeld ongelofelijk veel diepte en komen de mooiste kleuren tot leven 

Blijf op de hoogte van de allerbeste deals

Ben je een koopjesjager? Deel de beste deals met de community en ontvang als eerste de beste deals, kortingscodes en gratis producten in je mailbox!