Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Cashbacks deals
Probeer gratis een van de Maoam verpakkingen dmv cashback  bij Kassabonkorting

Probeer gratis een van de Maoam verpakkingen dmv cashback bij Kassabonkorting

Geldig t/m: 30-01-23 15:25
Geldig t/m: 30-01-23 15:25

Probeer 1 van deze vier MAOAM verpakkingen en krijg het volledige aankoopbedrag terug.

Voorwaarden:

Om deel te kunnen nemen aan deze actie dient men MAOAM te kopen in de periode van 05-07-2021 tot en met 28-08-2021. Het gaat hierbij om één van de volgend producten: Maoam Pinballs 230g, Maoam Bloxx 220g, Maoam Stripes 200g of Maoam JoyStixx 200g.
Er zit een maximum aan het aantal producten, mocht dit aantal bereikt zijn voor de einddatum, zal de actie eerder afgesloten worden.
Producten die gekocht zijn voordat dit bekend is gemaakt op de actiepagina, zullen nog wel vergoed worden, controleer dus altijd de actiepagina voordat je tot aankoop overgaat.
Op de actiepagina voeren deelnemers hun gegevens (incl. rekeningnummer) in en uploaden een foto van de unieke kassabon. Van aankoopbedrag van 1 product (ook bij aankoop van meerdere producten) wordt vervolgens het aankoopbedrag, na een controle, binnen 5 werkdagen teruggestort.
Om mee te kunnen doen aan de actie dient de consument bepaalde persoonlijke gegevens te verstrekken (bijvoorbeeld NAW-gegevens). De deelnemer garandeert dat alle door hem/haar verstrekte gegevens correct, up-to-date, volledig en leesbaar zijn. Onvolledige en niet goed leesbare deelnameformulieren worden niet in behandeling genomen. Men dient de kassabon te bewaren voor het geval we deze nogmaals willen controleren.
De korting is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en acties, tenzij het gaat om een prijsaanbieding bij de aankoop van 1 product, in dat geval wordt de aanbiedingsprijs vergoed.
Een kassabon mag maximaal 1 keer gebruikt worden, ook als er meerdere actieproducten op staan, bij misbruik worden deelnemers geblokkeerd voor andere acties van Kassabonkorting.
Maximaal 1 refund per huishouden en rekeningnummer.


Verlopen

Deal score: 998