Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Beauty deals
VoordeelBox Verwen Editie koopjesdrogisterij voor €19,95

VoordeelBox Verwen Editie koopjesdrogisterij voor €19,95

Geldig t/m: 22-04-21 11:44
Geldig t/m: 22-04-21 11:44

Scoor nu de Voordeelbox Verwen Editie voor slechts €19,99 bij koopjesdrogisterij zie de prijzen hieronder die ze zelf aanhouden

verzending is gratis vanaf 75 euro, anders betaal je 4,95 euro voor verzending

Inhoud VoordeelBox 

  • 1. Nagellak van Sally Hansen voor 11,99 euro
    Een vrolijke nagellak van Sally Hansen mag en kan niet ontbreken in deze box. De kleur is 223, sugar poppy.

    2. Dr. van der Hoog Aloë Vera gezichtsmasker voor 5,62 euro
    Verwen jezelf! Doe het maar! Dit gezichtsmasker is geschikt voor elke huid. Met 3 minuten heb jij weer een stralende huid! Lekker

    3. Weleda Lippenbalsem voor 4,24 euro
    Verwenmomentjes zijn er in het klein en in het groot. Wie kan er nou niet zonder lippenbalsem? Heb jij dat ook altijd in je tas? Nou, het zit ook in deze te gekke VerwenBox!

    4. UltraSun Family SPF30 voor 22,93 euro
    Speciaal voor de gevoelige huid en geschikt voor de gehele familie. Je hebt toch zonnebrand nodig!

    5. Lucovitaal Multi+ Compleet Vrouw voor 7,14 euro
    Multivitamines kunnen we allemaal wel gebruiken! Deze multivitamine is specifiek afgestemd op de behoeftes van de vrouw. 

    6. We Love Deodorant Sweet Serenity voor 8,62 euro
    Verrassing! We Love vind je dit keer ook in de VoordeelBox. De deodorant is geen spray, maar een crème. Lekker met 10% natuurlijke ingrediënten en ook nog eens een plasticvrije verpakking! De deodorant bevat ook geen aluminium. Beter voor jouw huid én beter voor de planeet!

    7. Wilkinson FAB Scheermes voor 4,99 euro
    Een goed scheermesje mag natuurlijk niet ontbreken in de VerwenBox. Wist je dat 'FAB' voor 'Forward and Back' staat? Met dit scheermes kun je dus zowel naar voren als naar achteren scheren! 

    8. Douchegel Marcel's Green Soap voor 4,49 euro
    De douchegel van Marcel is gemaakt met ingrediënten die zacht zijn voor jouw huid. Het bevat plantaardige glycerine, waardoor het product ook geschikt is voor veganisten! Het product is minstens 97% biologisch afbreekbaar en de flessen zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic. Lekker verantwoord dus!

     9. Cetaphil Hydraterende Crème voor 17,40
    Deze crème is speciaal ontwikkeld voor je dagelijkse hydratatie van je huid. De crème biedt langdurige hydratatie, kalmeert en verzacht de huid. Is geschikt voor gezicht, lichaam en in het bijzonder voor handen, ellebogen en knieën. Trekt ook lekker snel in en plakt niet!

    10. K2R Colour Catcher voor 2,48 euro
    En last, but not least: de Colour Catcher! Je kent het wel. Net je was gedaan: heeft er een kledingstuk afgegeven. Da's balen! Deze leuke doekjes gooi je bij je was in, wat voorkomt dat kleuren doorlopen. De doekjes vangen als een magneet alle kleurdeeltjes op in het water. Superhandig toch? En het doekje ruikt ook nog eens heerlijk!

Toevoeging


Verlopen

Deal score: 174