Deze aanbieding is meer dan 2 weken geleden geplaatst en is mogelijk niet langer beschikbaar
3 reacties

Probeer de Garden Gourmet Sensationals met €2 cashback

Lady-Sale ; ● 2 weken geleden  ●  Nestlepromoties Kortingscode ●  Cashbacks

Probeer De Garden Gourmet Sensational Burger, Braadworst, Chorizo, Gehakt of een van de 3 Sensational filet pieces met €2 cashback.

Voorwaarden:

  • Deze Actievoorwaarden zijn opgesteld door Nestlé Nederland B.V. (hierna de "Organisator"), en zijn van toepassing op de actie "[naam actie]” (hierna de "Actie").
  • Tijdens de actieperiode, na een volledig ingevulde Actiesite en na acceptatie van de Actievoorwaarden, heeft de deelnemer (“Deelnemer”) met een aankoopbon met hierop 1 van de 7 Garden Gourmet Sensational producten (Sensational burger, braadworst, chorizo, gehakt, Filet pieces Asian seasoning, Filet pieces Mexican Seasoning of Filet pieces mediterranean seasoning) (“Actieproduct”) recht op uitbetaling van 2 euro. Verkoopprijzen kunnen per winkel verschillen omdat winkels zelf hun prijzen kunnen bepalen. Je ontvangt van ons € 2,00 retour.
  • Het betreft een tijdelijke Actie met een beperkt aantal cashbacks (op=op).
  • Nestlé behoudt zich het recht voor om de Actie te beëindigen en/of de Actievoorwaarden naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen, zonder dat Nestlé tegenover de Deelnemers is gehouden tot vergoeding van eventuele schade. Wijziging of aanpassing van de Actievoorwaarden en staking of wijziging van de Actie zal door Nestlé bekend worden gemaakt via de Actiewebsite. De Actievoorwaarden zullen tijdens de looptijd van de Actie niet ten nadele van de Deelnemers worden gewijzigd.
  • De Actie loopt van 19.4.2021 tot en met 17.7.2021. Na deze einddatum worden er geen verzoeken tot uitbetaling van refundbedragen meer in behandeling genomen.
  • Door deelname aan deze Actie verklaart de deelnemer zich akkoord met de Actievoorwaarden

Blijf op de hoogte van de allerbeste deals

Ben je een koopjesjager? Deel de beste deals met de community en ontvang als eerste de beste deals, kortingscodes en gratis producten in je mailbox!