Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Treinkaartjes deals
Superdal dagkaart Treinpakkers voor €16

Superdal dagkaart Treinpakkers voor €16

Geldig t/m: 30-03-18 23:59
Geldig t/m: 30-03-18 23:59

Reis van 19 februari t/m 30 maart 2018 doordeweeks reizen met een Superdal Dagkaart voor €16. Met dit treinkaartje mag je vanaf 11:00 uur onbeperkt door Nederland reizen. 

De Superdal Dagkaart wordt geleverd als e-ticket. Dit kun je uitprinten, of laden in de NS Reisplanner app. In het weekend kun je niet met de Superdal Dagkaart op pad. Bij aankoop hoef je nog niet direct de reisdatum te kiezen, dat kan later.  De dagkaart is niet alleen geldig bij NS, maar ook bij alle treinen van Arriva, Connexxion, Breng, Keolis / Blauwnet.

Geldigheid

In de avondspits is dit kaartje ook gewoon geldig. Je mag alleen geen gebruik maken van de Thalys. Voor de Duitse ICE en de Intercity Direct (alleen tussen Schiphol – Rotterdam v.v.) betaal je een toeslag. Wil je geen toeslag betalen? Geen probleem. Bij alle reguliere Sprinters en Intercity’s hoef je niets bij te betalen.  De Superdal Dagkaart is alleen geldig in Nederland, en alleen in de trein.





Verlopen

Deal score: 224

Logo NS

SpyDeals tips voor NS

Opzoek naar voordelige treinkaartjes? We hebben een speciale actiepagina voor voordelige treinkaartjes gemaakt met de beste deals van dit moment.