Oad kortingscodes

Bekijk hier de nieuwste Oad aanbiedingen en kortingscodes in maart 2024

Laatst bijgewerkt: 4 weken geleden www.oad.nl

Oad Kortingscodes (1)

€25 Korting
Kortingscode

Nieuwsbrief korting: meld je aan en ontvang een €25 Oad kortingscode

Je vindt de nieuwsbrief helemaal onderaan de pagina.
€27 actie
Verlopen kortingscode

Ontvang nu €27 korting, gebruik hiervoor de Oad kortingscode

1. Geldig op reizen naar Disneyland Parijs. 2. Geldig op reizen met een vertrekdatum tussen 20 februari 2024 en 31 december 2024.
Gratis
Verlopen kortingscode

GRATIS inschrijving t.w.v. €70 met deze Oad kortingscode

€100 Korting
Verlopen kortingscode

Rondreizen met tot €100 korting door gebruik te maken van de Oad kortingscode

€100 Korting
Verlopen kortingscode

Shop nu bij Oad met €100 korting dankzij deze kortingscode

De korting wordt gegeven als vroegboekkorting.
8 ​gebruikt
€100 Korting
Verlopen kortingscode

Oad kortingscode voor tot €100 korting op ALLES

€100 Korting
Verlopen kortingscode

Met deze Oad kortingscode ontvang je tot €100 korting op je bestelling

€100 Korting
Verlopen kortingscode

Verzilver de Oad actiecode voor tot €100 korting

Je ontvangt € 50 korting per boeking bij een reissom tot € 1999 p.p. en € 100 korting per boeking op een reissom vanaf € 2000 p.p. Gebruik code: VROEGBOEK2024 tijdens het boeken.
€100 Korting
Verlopen kortingscode

tot €100 korting op ALLES via de Oad kortingscode

Je ontvangt € 50 korting per boeking bij een reissom tot € 1999 p.p. en € 100 korting per boeking op een reissom vanaf € 2000 p.p. Gebruik code: VROEGBOEK2024 tijdens het boeken.
€100 Korting
Verlopen kortingscode

Profiteer van tot €100 korting dankzij deze Oad kortingscode

Oad Aanbiedingen (2)

€130 Sale

Ontvang tot €130 korting op je bestelling bij Oad

€100 Sale

Ontvang tot €100 korting op je bestelling bij Oad

€100 Sale

Pak tot €100 korting op je order bij Oad

€130 Sale

Pak tot €130 korting op je order bij Oad

€50 Sale

Pak €50 korting op je order bij Oad

€100 Sale

Shop nu met tot €100 korting bij Oad op last-minutes

€100 Sale

Pak tot €100 korting op je order bij Oad

40% Sale

Ontvang nu tot 40% korting in de sale van Oad

€100 Sale

Oad deal: ontvang €100 korting op je vakantie voor dit jaar

Een fietsvakantie van Oad  al voor €339

Een fietsvakantie van Oad al voor €339

Beoordeel Oad

Kortingen bij OAD

Kortingscodes via Spydeals

Oad geeft vaak leuke kortingscodes weg voor bepaalde vakantie of voor meerdaagse arrangementen. Zo kun je jouw vakantie dus met nog meer korting boeken en dat is altijd leuk toch? 

Last minute boeken bij OAD

Niet alleen met een kortingscode scoor je leuke kortingen bij OAD. Wanneer je een lastminute vakantie boekt kun je zo tot 50% besparen. Houd deze pagina van Spydeals dus goed in de gaten zodat jij de eerst bent die een goedkope vakantie boekt!

Niewsbrief van OAD

Inschrijving voor de OAD nieuwsbrief is gratis en heeft alleen maar voordelen. Zo ben jij als lid altijd als eerste op de hoogte van de laatste acties en nieuwe ontwikkelingen. Ook ontvang je als eerste bericht over nieuwe reizen, bestemmingen en andere interessante nieuwtjes. Last but not least, als je je nu inschrijft voor de OAD nieuwsbrief krijg je meteen een kortingscode voor €10 korting op je volgende reis. 

Gratis Brochure

OAD heeft vele brochures ontworpen met allerlei informatie over de verschillende type reizen die zij aanbieden. Al deze informatie staat gratis ter jouw beschikking. Je kan de brochures gratis aanvragen via de website.

Deel jouw OAD korting

Ben je een geweldige kortingscode of actie van OAD tegengekomen en staat deze nog niet in ons overzicht? Dan vragen je deze alsnog toe te voegen zodat iedereen super voordelig een OAD vakantie kan boeken.

Korting bij Oad

Oad kortingscode en aanbiedingen

Bij Oad ben je verzekerd van een reis met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Oad stelt de reizen zo samen dat jij optimaal geniet van de reis en zoekt de fijnste hotels voor je uit. 

Er is bijna altijs wel een kortingsactie, aanbieding of kortingscode van Oad op onze site te vinden. Met een kortingscode bespaar je veel op je boeking bij Oad. De meest voorkomende kortingscode is voor €25 korting op je boeking bij Oad. We plaatsen ook regelmatig een kortingsactie of aanbieding van Oad. Bijvoorbeeld een aanbieding op een verblijf, of een kortingsactie op een complete reis bij Oad.

Heb je zelf een goede aanbieding, kortingscode of kortingsactie van Oad gespot? Je mag deze altijd delen met onze community.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Welke kortingscodes en aanbiedingen zijn er voor Oad beschikbaar?

Zijn er op dit moment actieve kortingscodes voor Oad beschikbaar?

Ja, op dit moment is er 1 Oad kortingscode beschikbaar voor je. Deze kortingscode is 17 keer gebruikt.

Wat is momenteel de beste aanbieding?

De hoogste korting op dit moment kun je gebruiken voor €130 korting bij Oad

💵 Wil je als eerste de beste Oad kortingscodes ontvangen?

Dan raden we je aan om de gratis SpyDeals chrome extensie te installeren, hiermee blijf je automatisch op de hoogte van de laatste kortingscodes en aanbiedingen en betaal je nooit meer teveel.

Andere tips voor boeken met OAD

Garanties bij OAD

Als u bij Oad boekt heeft u altijd de volgende zekerheden: Geld terug garantie. Mocht Oad uw zomervakantie in 2021 moeten annuleren vanwege een negatief reisadvies, dan betaalt Oad u uw betaalde reissom terug en dus geen voucher. Repatriëringsgarantie. Oad regelt altijd uw terugreis wanneer uw vakantiebestemming tijdens uw vakantie onverhoopt een negatief reisadvies krijgt. 

Betaalopties

Vakanties zijn heerlijke aangelegenheden, maar natuurlijk soms ook kostbaar. Daarom biedt OAD verschillende manieren om je vakantie te betalen. Dit zal afhangen van het tijdstip waarop je boekt en waarop je wenst te  vertrekken, maar de opties zouden kunnen zijn: eenmalige machtiging, iDeal, Mister Cash, Visa, MasterCard, via een factuur. Voor sommige reizen wordt een aanbetaling gevraagd van 30%. 

Hoe wissel ik een OAD kortingscode in?

Hoe wissel ik een OAD kortingscode in?
  1. Neem een kijkje op Spydeals om te zien welke actieve codes er op dat moment gelden. Kies de juiste kortingscode voor jouw reis en laat je doorverwijzen naar de website van OAD. 

  2. Kijk hier lekker rond wat er beschikbaar is en wanneer en kies jouw gewenste reis. Kies de gewenste datums dat je graag wilt reizen en je kunt uiteindelijk klikken op ''Deze reis boeken''. Het kan zijn dat je nog enkele extra keuze's moet maken, dit zal per reis verschillend zijn. 

  3. Onderaan de pagina zul je een vakje zien zoals je in het voorbeeld kunt zien. Hier voer je de actiecode in die je via Spydeals hebt gevonden en klik je op ''Actiecode verzilveren''. Nu zal OAD de korting van het totaal te betalen bedraf afhalen en ben je klaar om je reis te betalen. 

Feiten over OAD

  1. OAD is één van DE bekendste reisorganisaties in Nederland. Hun aanbod is enorm divers, van bus- en rond reizen tot riviercruises en wandel- en fietsvakanties door heel Europa heen. 

  2. Uiteraard heeft OAD op hun website al vele kant-en-klare reizen beschreven. Maar ze staan ook voor maatwerk. Hun reisadviseurs staan klaar om jouw wensen onder elkaar te zetten en zo een eigen plan in elkaar te zetten voor jouw droomvakantie. 

  3. OAD is aangesloten bij zowel de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) als de ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen). Deze organisaties zorgen ervoor dat in het geval van onverwachte gebeurtenissen of omstandigheden jouw reis of het aankoopbedrag gegarandeerd is. 

Alle Oad kortingscodes en aanbiedingen

Korting Omschrijving Verloopt op
€25 korting Nieuwsbrief korting: meld je aan en ontvang een €25 Oad kortingscode 24-01-25

Actuele Oad kortingen

🛍️ Kortingscodes: 1
Beste korting: €25
🏷️ Aanbiedingen: 2
💲 Sales: 2
🕰️ Laatst bijgewerkt: 4 weken geleden