Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Cashbacks deals
Probeer Campina Biologisch Boerenyoghurt 450g gratis dmv cashback

Probeer Campina Biologisch Boerenyoghurt 450g gratis dmv cashback

Geldig t/m: 31-01-20 15:05
Geldig t/m: 31-01-20 15:05

Probeer nu gratis Campina Biologisch Boerenyoghurt 450g

Let op: deze geld-terug-actie is alleen geldig op Campina Biologisch Boerenyoghurt Naturel vol, Aardbei en Mango 450g. Je kunt maar met één van de drie varianten deelnemen aan de geld-terug-actie. Campina Biologisch Boerenyoghurt is o.a. verkrijgbaar bij: Jumbo, Hoogvliet, Plus en Albert Heijn. Het assortiment kan per winkel verschillen. De verpakkingen zonder “probeer nu gratis” zijn ook te gebruiken voor deze actie.

Voorwaarden:

  1. Deze Specifieke Actievoorwaarden zijn onderdeel van de algemene actievoorwaarden en privacy statement van het Eurosparen-Account en hebben alleen betrekking op de geld-terug-actie voor Campina Biologisch Boerenyoghurt Naturel vol, Aardbei en Mango 450g. Het is niet mogelijk om zonder account deel te nemen aan deze actie.
  2. Deze geld-terug-actie heeft betrekking op Campina Biologisch Boerenyoghurt Naturel vol, Aardbei en Mango 450g. Let op: Je kunt maar met één van de drie smaakvarianten Campina Biologisch Boerenyoghurt 450g deelnemen. Campina Biologisch Boerenyoghurt is o.a. verkrijgbaar bij: Jumbo, Hoogvliet, Plus & Albert Heijn. Het assortiment kan per winkel verschillen.
  3. De Actie loopt van 07 november 2019 t/m 27 februari 2020. Dit betekent dat er na deze einddatum geen verzoeken meer tot uitbetaling van het aankoopbedrag in behandeling worden genomen.

Verlopen

Deal score: 0