Deze aanbieding is meer dan 2 weken geleden geplaatst en is mogelijk niet langer beschikbaar
SpeedySpydeals ; ● 1 jaar geleden  ●  PlatteTV Kortingscode ●  Televisies

Bij PlatteTV.nl kun je nu de Sonos Move bestellen voor €349 inclusief verzendkosten. Na het schrijven van een review op hun website ontvang je vervolgens €20 terug. Daarnaast ontvang je 2,5% van het aankoopbedrag terug wanneer je via CashbackXL bestelt. Hierdoor komt het totaal uit op €321,79. 

Hoe werkt het?

1. Ga naar cashbackxl.nl en maak een account aan. Dit is nodig om de cashback van 2,5% te ontvangen, maar als je dit niet wil kun je deze stap overslaan. Navigeer na het inloggen/registreren via hun website naar PlatteTV.nl. CashbackXL zal de commissie die ze ontvangen voor het doorverwijzen van jou naar PlatteTV.nl na je aankoop aan jou uitkeren (dit kan soms even duren). 

2. Bestel de Sonos Move bij PlatteTV.nl. Als je via CashbackXL naar PlatteTV bent doorverwezen zullen zij zorgen dat je de 2,5% terug krijgt. 

3. Schrijf een review over de Sonos Move op de website van PlatteTV.nl. Zij zullen dan zorgen dat je €20 terug krijgt (dit staat op hun productpagina)

Laagste prijs elders: €398

Blijf op de hoogte van de allerbeste deals

Ben je een koopjesjager? Deel de beste deals met de community en ontvang als eerste de beste deals, kortingscodes en gratis producten in je mailbox!