Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Wonen, huishouden & tuin deals
verdien gratis cadeaubonnen van Coolblue via de samengezond app

verdien gratis cadeaubonnen van Coolblue via de samengezond app

Geldig t/m: 30-06-20 23:23
Geldig t/m: 30-06-20 23:23



Met het weekdoel willen we jou persoonlijk uitdagen om actief te worden én te blijven. Als beloning kies je een cadeaubon ter waarde van € 3 of 250 SamenGezond-punten die je kunt besteden in onze webshop. Elke week weer!

We vertalen je weekdoel naar een aantal SamenGezond-punten dat je die week (maandag t/m zondag) moet verzamelen. Daarvoor houd je je activiteiten (o.a. wandelen, hardlopen, fietsen) bij met de SamenGezond-app. Een weekdoel start op maandag en eindigt op zondag 23.59 uur. 

Een weekdoel is persoonlijk en afgestemd op jouw eerdere activiteiten. Heb je niet eerder activiteiten bijgehouden met de app, dan baseren we jouw eerste weekdoel op de beweegnorm van de Gezondheidsraad. 

Wil je weten hoeveel SamenGezond-punten er per activiteit meetellen? Ga in de SamenGezond-app naar activiteiten. Bij je activiteit staat een puntensymbool met hierbij het puntenaantal wat meetelt voor je weekdoel.

Houd je activiteiten bij en kies je beloning

Je verzamelt punten door GPS-gebaseerde activiteiten (bijv. wandelen, fietsen, hardlopen) bij te houden met interne tracker van de SamenGezond-app. Zo weet je zeker dat jouw activiteiten tijdig worden verwerkt om mee te tellen voor jouw weekdoel. 

Als je meedoet aan het Weekdoel worden de punten die je verdient, niet bijgeschreven op je puntenoverzicht. De punten tellen alleen mee voor het Weekdoel. Ben jij aan het sparen voor een product in de webshop? Doe dan juist mee met het Weekdoel en kies als beloning 250 SamenGezond-punten. 

Zodra het weekdoel is afgelopen, krijg je toegang tot een speciale pagina in de webshop met cadeaubonnen. Daar kies je zelf je beloning voor die week. Deze pagina is tot 2 weken na afloop van het weekdoel toegankelijk. 

Zo doe je mee

In de SamenGezond-app kun je je op de tab 'Punten' aanmelden voor de weekdoelen. Je weekdoel start direct en loopt t/m zondag 23.59 uur. Ben je nieuw bij SamenGezond? Schrijf je dan in voor de weekdoel-introductie. We helpen je dan in een aantal stappen op weg naar je eerste weekdoel.

Schrijf je vandaag nog in voor de weekdoelen van SamenGezond. Ga jij de uitdaging aan?




Verlopen

Deal score: 12