Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Gratis deals
Gratis Santa Maria Seasonig Mix dmv cashback

Gratis Santa Maria Seasonig Mix dmv cashback

Geldig t/m: 23-10-17 20:25
Geldig t/m: 23-10-17 20:25

Gratis Santa Maria Seasonig Mix dmv cashback
Upload je kassabon en krijg het geld binnen 48 uur teruggestort.

Je kunt kiezen uit 3 verschillende smaken:

Taco Seasoning Mix
En mix van typisch Mexicaanse kruiden. Met de Taco Seasoning Mix geef je het gehakt voor alle taco- en tortillavullingen meer smaak.

Crispy Chicken Seasoning Mix
De Crispy Chicken seasonig mix is heerlijk in een tortilla, in een salade of als hapje bij de borrel. 

Fajita Seasoning Mix
Een kruiden mix voor een klassieke fajita. De smaak is pittig en met karakter. Met ui, zwarte peper, knoflook, cayennepeper en een beetje curry. Past het best bij kip of rundvlees. 


VOORWAARDEN KORTINGSACTIE 

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie: Probeer Santa Maria Seasonig Mix met 100% cashback, hierna te noemen: ‘actie’, die wordt georganiseerd door Scoupy BV, hierna te noemen: ‘Scoupy’ en Santa Maria, hierna te noemen: 'Santa Maria'. 

Artikel 1 Algemeen 

1. Elk in Nederland woonachtig persoon is gerechtigd aan deze actie deel te nemen. 
2. Medewerkers van Santa Maria die betrokken zijn bij deze actie en door Santa Maria ingeschakelde derde(n) zijn uitgesloten van deelname.
3. Deelname aan de actie is gratis gedurende de actieperiode, van 14-09-2017 tot en met 08-10-2017 of wanneer het maximaal aantal cashbacks is bereikt. 


Artikel 2 Gegevens 

1. Om mee te doen aan de actie kan gevraagd worden om bepaalde persoonlijke gegevens (bijvoorbeeld je naam, e-mailadres en/of NAW-gegevens). 
2. Je garandeert dat alle door jou verstrekte gegevens correct, up-to-date en volledig zijn.
3. De persoonsgegevens die je verstrekt kunnen door Scoupy worden gebruikt, conform de privacyverklaring
4. De verzamelde data wordt door Scoupy gedeeld met Santa Maria. 

Artikel 3 Hoe kun je meedoen? 

1. Santa Maria kan in overleg met Scoupy besluiten de actie te verlengen door de einddatum van de actie te wijzigen. Bij een mogelijke verlenging blijven de voorwaarden (zoals het aantal deelnamemogelijkheden) ongewijzigd.
2. Het actieproduct mag worden gekocht bij iedere supermarkt of andere winkel in Nederland. Bewaar na je aankoop de kassabon goed. De kassabon kan tot 4 weken na afloop van de actie als bewijs worden opgevraagd. 
3. Deze actie mag NIET in combinatie met andere kortingsacties of aanbiedingen gebruikt worden. 
4. Er kan per kassabon, IBAN-nummer en huishouden één keer gebruik gemaakt worden van deze actie. Zolang de actieproducten gedurende de actieperiode beschikbaar zijn kan er nog gebruik gemaakt worden van de actie. Op=Op!
5. Voor deze Cashback-actie is het uploaden van een foto van de kassabon verplicht. Kassabonnen die per e-mail of post verstuurd zijn, worden niet in behandeling genomen. De volgende bestandsformaten kunnen geüpload worden: 
• .jpg
• .jpeg
• .png
Op de kassabon moeten minimaal de volgende gegevens zichtbaar zijn, anders kan de Cashback-aanvraag niet in behandeling worden genomen:
• Naam van de winkel
• Actieproduct + prijs
• Aankoopdatum en -tijd
6. Voor deze Cashback-aanvraag is het naar waarheid invullen van de gevraagde persoonsgegevens verplicht: 
• Voornaam
• Achternaam
• Geslacht
• E-mailadres
• IBAN
• Woonplaats
7. Volledige voorwaarden, zie: https://scoupy.com/nl/terms 

Artikel 4 Aansprakelijkheid en vrijwaring

De organisator, de door haar ingeschakelde hulppersonen of derden kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor alle uit deze actie vloeiende handelingen en/of schade. 

Artikel 5 Contact/Klachten

Als je vragen of klachten hebt over deze actievoorwaarden of deze actie, neem dan per e-mail contact op via [email protected] of [email protected]
Na ontvangst van jouw bericht neemt Scoupy zo spoedig mogelijk contact met je op.

Artikel 6 Diversen

1. Deze voorwaarden kunnen te allen tijde door SCOUPY gewijzigd worden. Geadviseerd wordt de voorwaarden regelmatig te bekijken.
2. Indien en voor zover enige bepaling van deze voorwaarden nietig wordt verklaard of vernietigd wordt, zullen de overige bepalingen van de voorwaarden onverminderd van kracht blijven. Wij zullen alsdan een nieuwe bepaling vaststellen ter vervanging van de nietige/vernietigde bepaling, waarbij zoveel mogelijk de strekking van de nietige/vernietigde bepaling in acht zal worden genomen.
3. Op deze actie en elk ander gebruik van de website, zijn onze gebruiksvoorwaarden en privacyverklaring van toepassing.
4. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Alle eventuele geschillen die hieruit voortvloeien of anderszins verband houden met de actie of de website worden voorgelegd aan de daartoe bevoegde rechter te Rotterdam.


Verlopen

Deal score: 102