Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Mobiele telefoons deals
Sony Xperia XZ premium + Sony MDR-100ABN Headphone voor €655

Sony Xperia XZ premium + Sony MDR-100ABN Headphone voor €655

Geldig t/m: 22-06-17 23:59
Geldig t/m: 22-06-17 23:59

Laagste prijs elders €749.

Een 4K HDR-scherm en een Motion Eye-camera met Super slow motion maken van de Sony Xperia XZ Premium een vooruitstrevende smartphone. Ben je er klaar voor om de wereld op een nieuwe manier vast te leggen? Sony Xperia XZ Premium is uitgerust met een 4K HDR-scherm waardoor kleuren intenser worden en video’s tot leven komen, dankzij het TRILUMINOS display.

4K HDR, MOTION EYE EN HELDER GELUID

De geavanceerde Motion Eye-camera legt beweging vast die niet met het blote oog zichtbaar is. De Super slow motion-functie registreert 960 beelden per seconden, waardoor je foto’s maakt voordat je op de knop drukt! Ook aan geluid is gedacht; met hi-res audio luister je naar muziek zoals de artiest het bedoeld heeft.

SONY XPERIA XZ PREMIUM: INTELLIGENTE SMARTPHONE

Een werkgeheugen van 4GB ondersteunt zware programma’s, waardoor je zelfs onderweg belangrijke zaken meteen kunt regelen. De efficiënte processor zorgt ervoor dat plezier gewaarborgd blijft, zo speel je zonder haperingen je favoriete spelletjes, kijk je video’s of surf je op het web.

PRE-ORDER NU EN ONTVANG EEN SONY-KOPTELEFOON!

Wil je genieten van een privéconcert tussen je oren, pre-order jouw Sony Xperia XZ Premium nu en ontvang een Sony-koptelefoon (t.w.v. €300,-). 

Om op de prijs van 654,99 uit te komen moet je het maandelijks opzegbare abonnement van Simyo nemen zoals op onderstaande afbeelding staat. Daarna kan je bij Hier bij Sony de koptelefoon aanvragen en gelijk je abonnement weer opzeggen.

43071-avyYX.jpg Bij de filters dus kiezen voor "1 maand" en daarna sorteren op "laagste totale kosten". 

Bekijk hier de Verzend en Retourkosten van belsimpel.


Verlopen

Deal score: 189