Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Treinkaartjes deals
Goedkoop reizen dagretour 2e klas inclusief warme drank + snack  voor €18

Goedkoop reizen dagretour 2e klas inclusief warme drank + snack voor €18

Geldig t/m: 23-07-17 23:59
Geldig t/m: 23-07-17 23:59

Speciaal voor lezers van ADR Nieuwsmedia een Dagretour 2e klas inclusief een warme drank en hartige snack bij Bakker Bart.

Voor maar € 18 p.p. koopt u een Dagretour 2e klas. Daarmee reist u op één dag met de trein naar uw favoriete stad en terug. Inclusief een warme drank en hartige snack bij Bakker Bart. U kunt kiezen uit koffie, cappuccino of thee. De snack is een supersaucijs, superfrikandelbroodje, kaascroissant of ham/kaascroissant. Bakker Bart heeft 167 winkels door heel Nederland. Een dagje uit is zo wel heel aantrekkelijk! 

Deze aanbieding is geldig vanaf 30 juni t/m 10 september 2017, dus de gehele zomervakantie! U dient de voucher voor Bakker Bart uit te printen voordat u start aan uw reis. Het vervoersbewijs kunt u na de bestelling printen of als mobiel ticketexterne link laden in de Reisplanner Xtra. Bij bestellen hoeft u nog niet de dag van reizen te kiezen!


Voorwaarden

  • Te koop t/m zondag 23 juli 2017.
  • Verzilveren is mogelijk in de periode van 30 juni t/m 10 september 2017.
  • Het betreft een e-ticket Dagretour (2e klas voor 1 persoon) plus een voucher voor een warme drank en hartige snack bij Bakker Bart. Geldig bij alle 167 vestigingen van Bakker Bart in Nederland.
  • Maximaal 1 persoon per voucher, niet vouwen of beschadigen.
  • Tickets worden niet teruggenomen, uitbetaald, vervangen of verlengd en zijn niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen.
  • Het Dagretour is geldig van maandag t/m vrijdag na 9.00 uur en op zaterdag en zondag de hele dag.
  • Geldig bij alle treinvervoerders in Nederland.
  • Met toeslag geldig in ICE International en Intercity direct tussen Schiphol en Rotterdam, niet geldig in Thalys Amsterdam - Parijs.

Verlopen

Deal score: 191