Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Mobiele telefoons deals
Sony Xperia XZ - 32 GB - Zwart voor €357,69

Sony Xperia XZ - 32 GB - Zwart voor €357,69

Geldig t/m: 30-01-23 14:53
Geldig t/m: 30-01-23 14:53

Koop deze Sony Xperia XZ - 32 GB - Zwart voor slechts €357,69 bij Superwinkel.

De Sony Xperia XZ heeft een 5.2 inch Full HD beeldscherm en draait op Android 6.0 Marshmallow besturingssysteem. De processor met 3 GB werkgeheugen zorgen er samen voor dat alle apps soepel en snel werken. Het geheugen van 32 GB is eenvoudig uit te breiden met een Micro SD van maximaal 256 GB. De Xperia XZ is gemaakt van zeer zuiver ALKALEIDO-metaal, dat voor een afwerking met meer diepte, glans en helderheid zorgt. De smartphone wordt slimmer en persoonlijke aan de hand van jouw gebruik. De telefoon leert van jouw gebruiksstijl en past zich hierop aan.

Camera

De Xperia XZ is uitgerust met een 23 megapixel camera met de geavanceerde fotografietechnologieën die je kent van andere Xperia-smartphones. De drievoudige beeldsensortechnologie is toegevoegd. Hiermee worden opnamen geanalyseerd, aangepast en perfect vastgelegd wanneer de omstandigheden niet optimaal zijn. Met de Xperia XZ kun je ook bewegende onderwerpen vastleggen, voordat het moment voorbij is. Daarnaast is de telefoon uitgerust met een 13 megapixel front camera waarmee je scherpe selfies maakt met meer megapixels, sensoren die goed werken bij weinig licht en een groothoeklens aan de voorzijde.

Waterbestendig
Dankzij het waterbestendige design van Sony hoef je je niet druk te maken over een beetje nattigheid. Xperia XZ kan de waterspetters doorstaan die in het dagelijks leven soms voorkomen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je iets knoeit of als het onverwacht gaat regenen.

Verlopen

Deal score: 61