Tandenborstel kortingscodes

Bekijk hier de nieuwste Tandenborstel aanbiedingen en kortingscodes in maart 2024

Laatst bijgewerkt: 4 weken geleden www.tandenborstel.com

Tandenborstel Kortingscodes (0)

15% Korting
Verlopen kortingscode

Verzilver deze Tandenborstel.com promotiecode voor 15% EXTRA korting

314 ​gebruikt

Tandenborstel Aanbiedingen (12)

50% Sale

Tandenborstel.com sale: shop vandaag met 50% korting in de Tandenborstel.com sale

50% Sale

Tandenborstel.com sale: shop vandaag met 50% korting in de Tandenborstel.com sale

50% Sale

Tandenborstel.com korting: shop nu met 50% korting in de sale

65% Sale

Bespaar nu tot 65% op Oral-B tandenborstels bij Tandenborstel.com

25% Sale

Ontvang nu tot 25% korting op Philips opzetborstels bij Tandenborstel.com

60% Sale

Nu tot 60% korting op Monddouches bij Tandenborstel.com

60% Sale

Ontvang nu tot 60% korting op DUO-Sets bij Tandenborstel.com

50% Sale

Bespaar nu tot wel 50% op Dagelijkse mondverzorging producten bij Tandenborstel.com

Tongreinigers nu vanaf €2,95 bij Tandenborstel.com

Tongreinigers nu vanaf €2,95 bij Tandenborstel.com

Haal nu jouw Baardtrimmer vanaf €39,85 bij Tandenborstel

Haal nu jouw Baardtrimmer vanaf €39,85 bij Tandenborstel

Beoordeel Tandenborstel

Besparen op Tandenborstel.com

Over tandenborstel.com

Voor jou mondverzorgingsproducten moet je zeker een kijkje nemen bij Tandenborstel.com. Tandenborstel.com biedt een breed assortiment aan producten aan voor zowel volwassen als kinderen dat gaat van elektrische tandenborstels tot opzetborstels tot mondverzorgings artikelen. Genoeg aanbod voor ieder dus! Vaak valt er bij Tandenborstel.com een flinke korting te behalen. Heb jij een kortingscode gevonden van Tandenborstel.com? Deel hem dan met ons op Spydeals zodat iedereen van deze kortingscode kan genieten!

Korting ontvangen.

Ook bij Tandenborstel.com valt er zeker te besparen in de webshop. Wanneer je een kijkje neemt op onze pagina van Tandenborstel.com kan je er flinke kortingcodes tussen vinden. Deze kortingscodes kunnen wel oplopen tot 35% korting op je gehele bestelling. Een flinke korting dus!

Maak gebruik van de sale!

Tandenborstel.com maakt natuurlijk ook zeker gebruik van een salespagina. Op deze pagina worden artikelen aangeboden met kortingen oplopend tot wel 60%. Dus wanneer je een kijkje neemt op de pagina van tandenborstel.com vergeet zeker niet de salespagina te bekijken!

Gratis verzendkosten

Bij Tandenborstel.com worden er natuurlijk verzendkosten gehanteerd. Zo betaal je €4,95 aan aan verzendkosten. Voor opzetborstels en verzorgingsproducten geldt dit niet, voor deze artikelen worden er €1,95 aan verzendkosten gehanteerd. Wanneer je voor €35 euro aan producten besteld vergoed tandenborstel.com alle verzendkosten voor je.

Retourneren

Ben je niet tevreden met je bestelling van Tandenborstel.com? Dan heb je een bedenktijd van 14 werkdagen in het geval dat je je bestelling wilt retourneren. Tandenborstel.com zal bij het terug ontvangen van jouw bestelling binnen 14 dagen de retourbetaling overmaken.

Betaalopties

Betalingen bij Tandenborstel.com worden gedaan met: VISA, Mastercard, PayPal, iDeal, Bancontact en Afterpay.

Korting bij Tandenborstel

Tandenborstel kortingscode en aanbiedingen

Een elektrische tandenborstel kopen die bij u past? Tandenborstel.com helpt u graag met een persoonlijk advies. Ons assortiment bestaat uit elektrische tandenborstels van Braun Oral-B en Philips Sonicare. 

Op zoek naar een kortingsactie, aanbieding of kortingscode van Tandenborstel? Op onze site zijn de nieuwste kortingscodes en aanbiedingen van Tandenborstel te vinden. Met een kortingscode bespaar je bijvoorbeeld op je bestelling bij Tandenborstel. We plaatsen ook regelmatig een kortingsactie of aanbieding van Tandenborstel. Bijvoorbeeld een aanbieding op een bepaald product welke je niet mag missen.

Heb je zelf een goede aanbieding, kortingscode of kortingsactie van Tandenborstel gevonden? Je kunt ze delen op deze site zodat iedereen kan profiteren van korting bij Tandenborstel.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoeveel extra korting kun je krijgen met een kortingscode?

Bij Tandenborstel.com zijn er geen extra kortingen aanwezig. Wel kan je op de spydeals pagina van Tandenborstel.com leuke kortingen vinden voor de Tandenborstel.com webshop.

Wat is de maximale korting die je kunt krijgen via Tandenborstel.com?

In het beste scenario kan je in de sale van Tandenborsel.com 60% besparen op een artikel. Daarover kan je een kortingscode toevoegen van 35%. Hiermee bespaar je 74% over je gehele bestelling. Daarnaast kan je er natuurlijk ervoor zorgen dat jouw winkelwagentje gevuld is voor minimaal €35 euro waardoor je €4,95 aan verzendkosten bespaard.

Handig om te weten.

Klantenservice

Je kan de klantenservice van Tandenborstel.com telefonisch bereiken. Dit kan zowel telefonisch via een Nederlands of Belgisch nummer. Daarnaast is Tandenborstel.com ook nog eens via whatsapp bereikbaar op een ander nummer. Lukt het je niet om een van deze nummers te contacteren? Dan kan je altijd nog een mailtje achterlaten op het aangegeven emailadres van de website.

Social Media Kanalen

Tandenborstel.com maakt ook zeker gebruik van social media. Tandenborstel.com is te vinden op Twitter, Facebook, Instagram. Op deze social media worden artikelen en vacatures aangeboden aan honderden mensen.

Helaas geen cadeaubonnen beschikbaar.

Tandenborstel.com maakt geen gebruik van cadeaubonnen.

Actuele Tandenborstel kortingen

🏷️ Aanbiedingen: 12
💲 Sales: 8
🕰️ Laatst bijgewerkt: 4 weken geleden