Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Wonen, huishouden & tuin deals
Nefit Moduline Easy modulerende slimme Thermostaat

Nefit Moduline Easy modulerende slimme Thermostaat

Geldig t/m: 17-07-17 23:59
Geldig t/m: 17-07-17 23:59

Kies voor een Nefit Easy Slimme Thermostaat voor een goede dienstverlening en uitgebreide functies zonder maandelijkse kost. Je hoeft geen abonnement af te sluiten om je Nefit ten volle te gebruiken en geniet gratis van regelmatige updates met nieuwe functies en verbeteringen. Het onopvallend ontwerp past in elke kamer zodat je de Nefit kan plaatsen waar jij wilt

Verbonden
Stel je Nefit Easy in via je smartphone en tablet. Als je vroeger thuis komt of net langer op je werk moet blijven, kan je de verwarming vroeger opzetten of net uitstellen. Zo geniet je van een combinatie van optimaal comfort en energie-efficiëntie. Je komt nooit in een koud huis toe maar het huis wordt ook niet nodeloos opgewarmd. Je Nefit is ook slim. Als hij merkt dat de smartphone thuis komt, springt de verwarming automatisch aan (geo-fencing). Als er niemand thuis is, gaat hij daarentegen automatisch de temperatuur verlagen.
Nefit houdt je via de app ook op de hoogte van problemen en laat je overzichtelijk zien hoeveel gas je hebt verbruikt zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Voor welke ketels?
Gebruik deze thermostaat met de Nefit Topline, Trendline, ProLine, Baseline en Smartline ketels, en met de Bosch HRCII, HRSII, Compact en Condens 3000/6000 ketels.





Verlopen

Deal score: 275