Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Diversen deals
GRATIS Vrolijke kliko-sticker voor milieubewuste consument

GRATIS Vrolijke kliko-sticker voor milieubewuste consument

Geldig t/m: 19-07-17 23:59
Geldig t/m: 19-07-17 23:59

Ook die saaie kliko moe? Vrolijke kliko-sticker voor milieubewuste consument


Vanaf vandaag worden bij 600 bouwmarkten gratis kliko-stickers verspreid. Ook is er een winactie gekoppeld aan de verspreiding. Doel is de consument te stimuleren om afgedankt elektrisch (tuin)gereedschap in te leveren voor recycling. Dat kan onder meer bij alle bouwmarkten in Nederland. De actie wordt georganiseerd door Wecycle, de stichting die de inzameling en recycling van afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige lampen (e-waste) regelt.

Voor veel Nederlanders breekt het klusseizoen weer aan. Wecycle wil mensen stimuleren om bij een bezoek aan bouwmarkt of doe-het-zelfzaak ook het oude elektrische (tuin)gereedschap in te leveren. De Wecycle-inleverbakken bij bouwmarkten zijn voor de consument het meest bekend. Daarom start vandaag een actie bij alle vestigingen van Bauhaus, Bouwhof, Carpentier, Doe het zelf Van den Tempel, Enorm, Formido, Gamma, Hornbach, Hubo, Kluswijs, Multimate en Praxis.

Ludieke én praktische sticker
Om het inleveren van elektrisch gereedschap te stimuleren en het weggooien hiervan tegen te gaan, verspreiden de bouwmarkten in totaal 90.000 gratis kliko-stickers onder hun klanten (op=op). De sticker roept buren en voorbijgangers op hun oud elektrisch (tuin)gereedschap niet in de berging of schuur te laten liggen maar in te leveren voor recycling. De sticker biedt tevens de mogelijkheid het eigen huisnummer erop te zetten: handig voor de herkenning.

Gratis sticker roept op geen elektrisch gereedschap weg te gooien

Verlopen

Deal score: 88