Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Boodschappenboxen deals
Snoep Goed Box t.w.v. €28 voor €12,50 bij Weekvansnoepgoed

Snoep Goed Box t.w.v. €28 voor €12,50 bij Weekvansnoepgoed

Geldig t/m: 14-01-22 14:01
Geldig t/m: 14-01-22 14:01

Koop een Snoep Goed Box t.w.v. €28 voor €12,50 bij Weekvansnoepgoed incl gratis verzending.

Toevoeging

Leuke spullen die erin zitten ;).

Snoep Goed Magazine
Snoep Goed Magazine staat vol met handige tips, nuttige informatie, lekkere recepten en handige kortingsvouchers. 72 pagina's leesplezier! Met dit magazine geven wij jou de handvaten, maar jij staat aan het roer!
www.weekvansnoepgoed.nl@weekvansnoepgoedOntvang gratis bij aanmelding van Week van Snoep Goed
Tommies – Snacktomaatjes
De tomaatjes van Tommies zijn niet alleen een lekkere snack, maar zijn bovendien een bron van de vrolijkste vitamines ooit. Waar snackgroenten op tafel komen, daar tovert Tommies een glimlach tevoorschijn. De kwaliteit en smaak van Tommies snackgroentes zijn ongeëvenaard. Niet gek, want Tommies introduceerde als allereerste het snacktomaatje in Nederland.
Fruit sticks XXL - Fruitfunk
De Fruitsticks XXL van Fruitfunk zijn helemaal gemaakt van fruit en zijn daardoor lekker zoet. Geen toegevoegde suikers, alleen natuurlijke ingrediënten en rijk aan vezels. Door de vorm, de zachte structuur en de heerlijke smaak is dit product niet te onderscheiden van snoepgoed. Fan van deze sticks? Ze zijn er ook in aardbeien smaak.
www.fruitfunk.nl@fruitfunk.nl
Zespri - 3-pack Zespri Green
Fris, pittig en boordevol smaak. De Zespri Green kiwi's zitten boordevol vezels en bevatten het enzym actinidine dat onze spijsvertering kan bevorderen. Wist je dat dit spijsverteringsenzym alleen voorkomt in kiwi's? Deze heerlijke vitamine bommetjes zijn het perfecte Snoep Goed voor elk moment van de dag.
Fruit Forest - Fruitsnack Mango Passion fruit
De Fruit Forest Real Fruit Snack Mango Passion fruit bevat 98% fruit, geen kunstmatige kleurstoffen, conserveermiddelen of genetisch gemodificeerde ingrediënten. Hierdoor is het product 100% natuurlijk, vezelrijk en vegan. Met een onweerstaanbare zachte textuur en frisse smaak zijn ze een gezonde traktatie voor thuis of onderweg. Een hersluitbaar zakje bevat twee porties.
Vitapep - Snack paprika
Geluk zit hem in de kleine dingen, onze Vitapeps zijn daar een uitstekend voorbeeld van. Naast dat ze klein zijn de Vitapeps ook vooral knapperig en zoet. Niet te vergeten dat ze boordevol vitamine-C zitten. Vitapep is dan ook geschikt voor elk moment. Als snack, voor onderweg of tijdens de borrel.
BitesWeLove - Crunchy Peas
Zin in crunch, pit en een flinke dosis goede energie? Met onze Crunchy Peas zit je meer dan goed. Ze zijn niet alleen ontzettend lekker, maar ook een stuk gezonder dan je standaard borrelnoot. Bomvol plantaardige eiwitten en rijk aan vezels, maar ook 60% minder vet dan vergelijkbare groentesnacks.
Tropicks - Pineapple Pasionfruit Balls
De Pineapple Passionfruit Balls zijn een tropische smaakexplosie in een zakje. De handige snackballetjes snoepen heerlijk weg. Zonder schuldgevoel, dat wel. De balletjes zijn namelijk 100% gemaakt van fruit, dus geen toegevoegde suikers en vegan. Ideaal voor onderweg of als snackje op de bank.
5th Season Fruit
Het hele jaar door van het lekkerste fruit genieten, dat is het idee achter 5th Season. Vriesdrogen bleek de oplossing! Alleen het vocht wordt uit het fruit gehaald en meer dan 90% van de vitamines en vezels van het originele fruit blijven behouden. Een echt gezonde snack in een handig zakje dat je kunt opentrekken wanneer en waar dan ook. In de Snoep Goed Box vind je Aardbei, Ananas of Fruit Salad. Laat je verrassen!
FBR Apple Cinnamon
FBR heeft niks te verbergen en zet de ingrediënten duidelijk op de voorkant. What you see is what you get! Dat appel en kaneel een top combinatie is hoeven we je vast niet meer uit te leggen. Aangevuld met dadel, zonnebloempitten en een vleugje natuurlijke aroma zorgt voor een heerlijke reep zonder onnodige ingrediënten.
BEAR - Fruit Rolls Strawberry
Bear fruit rolls zijn gemaakt van puur fruit en niks anders. 100% natuurlijk, geen toegevoegde suikers, hoog vezelgehalte. Een natuurlijke fruitsnack voor in de lunchbox of als lekker tussendoortje. Bear Fruit Rolls zijn verkrijgbaar bij Albert Heijn en Jumbo
Fruitfunk - Happybag Peach Bites
Perziksnoepjes die niet alleen smaken naar perzik maar ook echt gemaakt zijn van perzik. Deze fruit bites van Fruitfunk zijn voor 98% gemaakt van fruit. De vezels, mineralen en een groot deel van de vitaminen zijn uit het fruit bewaard gebleven. De bites zijn rijk aan vezels, daardoor worden de natuurlijke fruitsuikers langzamer opgenomen. In een handige portieverpakking.
BitesWeLove – Apricot Nut Mix
Voor wie van zoet houdt, maar niet té. De Apricot Nut Mix van BitesWeLove zit vol gedroogd fruit en geroosterde nootjes. Abrikozen, roasted amandelen, rozijnen en cashewnoten zijn een perfecte combinatie en een kleurrijke mix. Een beetje vrolijkheid voor elk moment van de dag. Die dankzij lekker veel vezels naast smaakvol, ook nog eens behoorlijk goed voor je is.
Fruit Forest – Real Fruit Snack Strawberry
Fruit Forest “Real FruitSnack” zijn het allerlekkerste, gezondere en natuurlijke alternatief voor traditionele gummies. De zachte bite en de intense fruitsmaken zorgen ervoor dat als je ze eenmaal geproefd hebt, nooit meer terug wil naar de ouderwetse kunstmatige alternatieven. Gemaakt van 98% fruit en geliefd bij jong en oud! Fruit Forest vind je in Nederland bij Picnic, Jumbo en PuurMieke, en in België bij Delhaize.
Fruit op je werk - Mandarijn
Ook Snoep Goed op de werkplek? FRUIT OP JE WERK maakt jullie werkplek graag gezonder en leuker! Met onze eigen toffe peren zorgen we ervoor dat jullie structureel voorzien zijn van verse groente en fruit zonder dat je er zelf omkijken naar hebt. Onze arbeidsvitaminen komen zoveel mogelijk direct van de teler en zijn dus met recht ‘teler-made’ te noemen!
Zuss&sap - Toversap
De groene Toversap is gemaakt van 50% groenten en 50% fruit. Verder dus geen enkele toevoeging. De voordelen van groentes en fruit in een flesje. Door dagelijks een Zuss&Sapje te nemen ben je er zeker van dat jij of je kind voldoende vitamines binnen krijgt. En het is betoverend lekker!
Tante Toos Suikerloos - Crispies
CRISPIES worden met de hand gemaakt van alleen fruit, jep! Ze worden gedroogd volgens een geheim en unieke methode die ze zo lekker krokant maakt. Deze luchtige snack geeft een intense smaakbeleving! CRISPIES zijn ook nog eens vegan en glutenvrij.
Noynuts - Powermix
Fuelled by plant power! Mogen we voorstellen: onze Powermix! Haal het beste uit jezelf met deze zorgvuldig samengestelde mix van ongezouten amandelen, hazelnoten, walnoten, rozijnen en moerbeibessen. Hij si 100% natuurlijk en zit bomvol energie zodat jouw sdag niet meer stuk kan. Ben je nog niet uitgesnackt? Deze krachtpatser vind je ook online in de webshop van Noynuts!

Verlopen

Deal score: 290