Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Xbox deals
Diablo III: Reaper of Souls – Ultimate Evil Edition gratis

Diablo III: Reaper of Souls – Ultimate Evil Edition gratis

Geldig t/m: 30-07-17 23:59
Geldig t/m: 30-07-17 23:59

Speel dit weekend gratis Diablo III via xbox.com

Diablo III is een feest der herkenning voor de echte fans. Een hoop legendarische karakters uit de vorige games maken wederom hun opwachting in Diablo III. Zo is Deckard Cain, de belangrijke raadgever uit Diablo 1 en 2, wederom van de partij. Een zwaar verouderde Cain speelt een belangrijke rol in Diablo III.

Nadat de duivel, Diablo, is verbannen in Khanduras, hebben de Horadrim-helden niets meer om te ondernemen. Het dorpje Tristam, dat gesticht is bij de tombe van Diablo wordt verlaten en blijft leeg achter. Het spookdorp wordt overgenomen door Leoric, een lord uit het oosten. Het benoemd de tombe tot een Zakarum-tempel en stelt Lazarus aan tot beheerder. Onder de invloed van Diablo ontvoert Lazarus de zoon van koning Leoric. Het kind is nu onder de invloed van de duivel.

Teruggekeerd van de oorlog ziet generaal Lachdanan geen andere mogelijkheid dan Leoric te vermoorden. Leoric komt echter terug als de Skelleton King en zo is Tristam weer de hel op aarde. Meerdere malen heeft Diablo geprobeerd iedereen op aarde te onderwerpen, en steeds weer was er een held die hem kon stoppen. Nu is Diablo terug met een plan dat duisterder is dan ooit tevoren!

Verlopen

Deal score: 245