Foutje?! Shop Jouw favoriete artikel voor slechts €1

Discount_diva  ● 6 maanden geleden  Yves-rocher Kortingscode  ● Beauty
● 6 maanden geleden  ●  Yves-rocher Kortingscode ●  Beauty

UPDATE 30 mei 2018: Heb jij al iets besteld en niet alles uit je bestelling ontvangen? We kregen een bericht van een SpyDealer met een tip om dan een bericht te sturen aan de facebook-messenger of per mail aan Yves Rocher, dan leveren ze gewoon het product na (zie onderstaande reactie Yves Rocher)


Klik hier om naar de facebookpagina te gaan om ze het bericht te sturen.

Zie hiervoor de chat die we binnen kregen:


Reactie Yves Rocher (per mail)

 

==========

Dit lijkt op een fout! Eigenlijk zou de actie alleen voor belgen beschikbaar mogen zijn, maar hij werkt ook op de nederlandse pagina.

Shop nu jouw favoriete artikel bij Yes Rocher voor slechts 1 euro door de kortingscode FLAIR2018 te gebruiken in je winkelmandje. Je kan echt kiezen uit ALLE producten op de website. Het duurste artikel per bestelling ontvang je voor €1. Alle combinaties zijn dus mogelijk.

Let op: Het totaalbedrag van je bestelling moet wel minstens € 10 bedragen, dus voeg een aantal goedkope producten toe om aan de juiste prijs te komen.

Hierbij even wat makkelijke links naar de pagina's, want het is erg moeilijk navigeren.

Overzicht voor gezochtverzorging, parfum, lichaam&zonmake-up , mannen, haarverzorging of de cadeaucategory gesorteerd op prijs hoog naar laag, beste is om eerst de acties over te slaan dan komen de producten met hoogste prijs voorbij

Of ( de goedkopere producten kun je makkelijker zelf vinden of gebruik mijn nagellak voorbeeld 1, voorbeeld 2, voorbeeld 3 )

- Serum van €103,90 voor €1 + 3x nagellak + gratis geschenk voor €12,85 + €1,95 aan verzendkosten = €14,80 ( vanaf 25 euro is verzending gratis )

- Antiaging set van €81 voor €1!

- Antiaging set 2 van €81 voor €1

- Abre noir eau toilette van €37,90 voor €1

Voorbeeld bestelling:
Wij hebben onderstaand pakketje ontvangen voor slechts €13,80

Zie hier de volledige info op de flair pagina met hierin oa de voorwaarden.

Uitleg:


Voorwaarden