Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Sportkleding deals

Adidas cadeaubon t.w.v. €50 (€35 + €15) voor €35 via Groupon


2mnd

Koop bij Groupon een cadeaubon van €35 + € 15 promotionele cadeaubon Deze cadeaubonnen kun je combineren met een adidas kortingscode voor extra korting.

Toevoeging

Instructies voor het gebruiken van de  € 15 cadeaubon:

De cadeaubon verloopt op 31-10-21 om 11:59 uur. Na de vervaldatum kun je de cadeaubon niet meer gebruiken en wordt het resterende bedrag teruggestort naar adidas. De cadeaubon kan worden gebruikt om adidas-producten te kopen in één kwalificerende transactie op adidas.nl of bij adidas Sport Performance-, adidas Originals- of adidas Outlet-winkels (exclusief winkel voor werknemers) in Nederland. Promotionele cadeaubonnen kunnen niet worden gebruikt om een ​​andere cadeaubon te kopen. Kan op het moment van gebruik worden gecombineerd met andere betaalmethoden.
Het totale bedrag van elke aankoop, inclusief belastingen, wordt afgetrokken van het bedrag van de cadeaubon, binnen de limiet van wat beschikbaar is op de cadeaubon.
Als het bedrag van je transactie lager is dan de waarde van de cadeaubon, ontvangt je het saldo in geen enkele vorm.
Als een product dat is gekocht met de cadeaubon kan worden geretourneerd en terugbetaald, wordt de waarde van de cadeaubon die is gebruikt voor de oorspronkelijke aankoop van het product in mindering gebracht op het restitutiebedrag.
De waarde van de cadeaubon kan op geen enkele manier worden geretourneerd, vervangen of gecrediteerd. Promotionele cadeaubonnen kunnen niet worden ingewisseld voor contant geld, behalve zoals vereist door de wet, en zullen niet worden vervangen of opgeladen bij verlies, diefstal of gebruik zonder toestemming.

Zie ook

Deze cadeaubon is alleen inwisselbaar bij deelnemende adidas-winkels in Nederland of op adidas.nl. Kijk voor de voorwaarden, gebruiksaanwijzing, een lijst met deelnemende winkels en je huidige saldo op https://www.adidas.nl/gift_cards. Dit is een tijdelijke aanbieding tot en met 01-09-2024. De kaart is niet-retourneerbaar en er wordt geen geld teruggegeven. Het kan niet worden ingewisseld voor contant geld en kan niet worden gebruikt voor de aankoop van een andere cadeaubon. Onverminderd het bovenstaande, in gevallen voorzien door de wet, b.v. ecom sales heeft de koper van de cadeaukaart een herroepingsrecht, op voorwaarde dat de cadeaukaart(en) niet zijn gebruikt of als een relatiegeschenkkaart (toegekend met de cadeaukaart) niet is gebruikt.


Verlopen
Geplaatst via de app

Deal score: 1286

Groupon

SpyDeals tips voor Groupon

Probeer altijd een groupon kortingscode voordat je bestelt, meestal werkt er wel eentje.

We verzamelen deze allemaal voor je op onze speciale groupon kortingscode pagina.


Als eerste op de hoogte van de beste kortingscodes

Kortingscode gevonden? Deel deze met de community en ontvang de allerbeste kortingscodes, actiecodes en promotiecodes gedeeld door onze community in je mailbox!