Tot 50% korting op diverse artikelen

Lady-Sale  ● 4 maanden geleden  Aldi Kortingscode  ● Eten en drinken
● 4 maanden geleden  ●  Aldi Kortingscode ●  Eten en drinken
Koop vanaf 9 juli bij de Aldi, met tot wel 50% korting op diverse artikelen die al waren afgeprijsd.

Het aanbod kan per winkel verschillen.

Alle info
Van 9 juli t/m 2 september is het Prijzenfinale bij ALDI. Nú de allerlaatste stuks met kortingen tot 50%. De korting ontvangt u op geselecteerde non-foodartikelen. Mode, gereedschap, tuinartikelen, multimedia en nog veel meer. Het aanbod kan per winkel verschillen en OP=OP.

Q&A ALDI Prijzenfinale

Q: Wat houdt de actie in?
A: Tijdens de ALDI Prijzenfinale ontvangt u kortingen die kunnen oplopen tot 50%. De korting ontvangt u op geselecteerde non-foodartikelen.

Q: Op welke artikelen krijg ik korting en hoe herken in deze artikelen?
A: Tijdens de Prijzenfinale krijgt u korting op artikelen die herkenbaar zijn aan de gele en rood/oranje sticker. De prijs op de rood/oranje sticker is de nieuwe prijs waar de korting al vanaf is. De afgeprijsde artikelen liggen in de daarvoor bestemde manden waar Prijzenfinale op staat.

Q: Hoe lang loopt de actie?
A: De ALDI Prijzenfinale loopt van 9 juli t/m 2 september. De einddatum kan variëren afhankelijk van de voorraad in de winkel.

Q: Heeft elke winkel hetzelfde aanbod?
A: Nee, het aanbod kan per winkel en per week verschillen.

Q: Doen alle winkels mee?
A: Ja

Q: Kan ik artikelen uit de Prijzenfinale ook online bestellen?
A: Nee, het is bij ALDI niet mogelijk om artikelen online te bestellen.

Q: Kan ik artikelen uit de Prijzenfinale ruilen of retourneren?
A: Ja, artikelen uit de Prijzenfinale kunt u binnen één maand na aankoop in iedere ALDI winkel terugbrengen, op vertoon van uw kassabon maar zonder opgaaf van reden. U krijgt dan het aankoopbedrag terug.

Q: Hoe zit het met de garantie op artikelen die ik koop tijdens de Prijzenfinale?
A: Wanneer een artikel defect is, dan kunt u hiermee teruggaan naar één van onze ALDI winkels. ALDI kan voor u de garantieafwikkeling verzorgen. Ook kunt u zelf contact opnemen met de klantenservice van de leverancier (de contactgegevens van de klantenservice staan op de garantiekaart). Bewaar voor artikelen met garantie altijd de garantiekaart en de kassabon.