Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Diversen deals
1 jaar Netflix Ultra HD voor €18,22

1 jaar Netflix Ultra HD voor €18,22

Geldig t/m: 31-08-19 10:57
Geldig t/m: 31-08-19 10:57

Ga er even voor zitten, want dit is een typische Spydeal die wat uitleg vergt! Dit is een deal voor Spydealers die wel van een experimentje houden. Mocht het werken, dan bespaar je veel geld over je abonnement. 

Eerder deelde een andere Spydealer deze Netflix deal al eens, maar volgens mij werkt deze niet meer. Daarom besloot ik op zoek te gaan naar een andere manier om een goedkoop Netflix abonnementje te scoren.  

In mijn zoektocht kwam ik terecht op deze aanbieding. Deze Aliexpress verkoper biedt Premium Netflix abonnementen (normaal €13,99 per maand) aan voor €18,22 per jaar. Voor velen ziet dit er misschien luguber, omslachtig en onbetrouwbaar uit, maar de verkoper heeft goede beoordelingen en het kan je mogelijk een boel geld schelen. Ik heb het dan ook niet zelf geprobeerd, maar gezien de verkopersbeoordelingen en het feit dat de andere Netflix truc ook werkte, neem ik aan dat dit zou moeten lukken. 

Hoe werkt het?

  1. Koop via de pagina op Aliexpress het abonnement. Dit zou €18,22 voor 12 maanden moeten kosten. Binnen 48 uur ontvang je je inloggegevens. 

  2. Je ontvangt de inloggegevens van een Netflix account via mail of via de chatberichten met de Aliexpress verkoper op je account. Met deze gegevens log je in op je Netflix account. Waarschijnlijk is dit account afgesloten in het buitenland, maar maak je geen zorgen: je hebt toegang tot het Nederlandse aanbod films en series. Mijn advies is om het wachtwoord van het account niet te veranderen, het kan zijn dat de verkoper er dan geen toegang meer toe heeft en het abonnement stopzet (maar je kunt het natuurlijk proberen). 

  3. Het abonnement zal standaard op Engels ingesteld staan, dit kun je eventueel veranderen onder 'mijn profiel' als je ingelogd bent. 

  4. Aangezien je bij Aliexpress met iDeal betaalt kun je geen incasso's of machtigingen krijgen waar je niet op zit te wachten. Het enige wat je dus kunt verliezen is de toegang tot het Netflix account, dit is dus alle risico die je als koper loopt. 

  5. Als het werkt kun je zorgeloos van je Netflix abonnement genieten. 

Als het goed is zou je toegang tot het Netflix account moeten hebben op 4 schermen.

Mijn Netflix account is nog via een VPN in Turkije afgesloten, dus ik betaal nu €2,20 per maand. Dit zou mogelijk nog interessanter zijn aangezien je hier een Ultra HD abonnement krijgt. Dit is in ieder geval goedkoper dan de €167,88 per jaar die je betaalt als je je abonnement rechtstreeks bij Netflix afsluit. 


Verlopen

Deal score: 404

Logo AliExpress

SpyDeals tips voor AliExpress

Betaalmogelijkheden

PayPal
Creditcard
Klarna
iDEAL
Google Pay