Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Diversen deals
€2,76 kortingscode vanaf €5,72 bij AliExpress

€2,76 kortingscode vanaf €5,72 bij AliExpress

Geldig t/m: 01-03-20 23:59
Geldig t/m: 01-03-20 23:59

Tip vanuit de comments: Ga na het claimen van je kortingsbon (stap 1 en stap 2 in deze deal) naar cashbackwebsite als CashbackXL of Shop Buddies, navigeer vanuit hun website naar AliExpress, plaats je bestelling en ontvang nog tot maximaal 6,3% van het aankoopbedrag retour. 

Als je nu naar de website van AliExpress gaat kun je door je middels een omweggetje een kortingsbon claimen waarmee je €2,76 korting ontvangt bij besteding vanaf €5,72. In deze deal leg ik je uit hoe het werkt! De instructies zijn voor mensen die via de computer naar de website van AliExpress gaan. Via mobiel kan het waarschijnlijk ook, maar dan zul je even zelf naar de instellingen moeten kijken. 
Stap 1: Ga naar de website van AliExpress via deze link. Rechtsboven vind je 'Verzenden naar' met daarnaast een Nederlands vlaggetje. Klik hierop en wijzig je locatie naar 'Russian Federation'. Klik vervolgens op een willekeurige Russische regio. Aangezien de kortingsbon alleen voor Russische gebruikers is zou je deze nu moeten kunnen claimen. 


Stap 2: Ga naar de promotiepagina van AliExpress via de link in deze deal. Zorg ervoor dat je instellingen nog op Russisch staan. Als het goed is zou je nu op 'krijg nu' moeten kunnen klikken. Als je dit eenmaal hebt gedaan is de kortingsbon gebonden aan je account. Je kunt nu je instellingen terugzetten naar het Nederlands.  

Stap 3: 
De korting wordt automatisch verrekend wanneer je je bestelling plaatst. Zo niet, klik dan op AliExpress-bon en klik daar op de betreffende kortingsbon. Toevoeging

AliExpress houdt er niet van als gebruikers hun locatie wijzigen om van dit soort promoties gebruik te maken. Als gevolg hiervan kan het zijn dat ze je account blokkeren. Als je dus erg gehecht bent aan je account kun je altijd even een wegwerpaccount aanmaken. 


Verlopen

Deal score: -9


Als eerste op de hoogte van de beste kortingscodes

Kortingscode gevonden? Deel deze met de community en ontvang de allerbeste kortingscodes, actiecodes en promotiecodes gedeeld door onze community in je mailbox!