Deze aanbieding is meer dan 2 weken geleden geplaatst en is mogelijk niet langer beschikbaar
QCY G1 Caming buds low latency 45ms voor €37,65 bij Aliexpress

QCY G1 Caming buds low latency 45ms voor €37,65 bij Aliexpress


990 punten
6mnd

V5.2 Bluetooth Versie + 45 ms SenselessDelay

Verpakt met PixArt Bluetooth 5.2 gaming chip, QCY G1 levert ultra-lage latency en stabiele verbinding voor uw virtuele combat. gemiddelde niveau: Over 200 ms , QCY G1: 45 ms


* Professionele Game Geluidseffecten

3D stereo effect,360 graden nauwkeuriger luisteren positie, Meer nauwkeurige luisteren positie, meeslepende game-ervaring.


* Game EQ Gratis Aanpassing:

U kunt ook schakelaar de game EQ vrij door de APP instelling, en markeer de geluidseffecten u wilt luisteren op elk moment wanneer de zwarte is ingeschakeld, als geweervuur, voetstappen, stralen, voertuig, vliegtuigen. Focus op aandacht voor de sound u wilt horen, een wapen voor winnende.


* 4 MIC + ENC Oproep Ruisonderdrukking:


Blijven praten met teamgenoten in game, met ENC technologie, een dual-microfoon array is gebouwd in elke oordopjes te verzamelen zang in niet alleen bellen maar gaming.


* Stereo HIFI Geluid:

10mm grote diameter driver, drie-frequentie balans, stereo HIFI geluid, genieten van de HIFI sceneand, genieten de meeslepende 3D stereo surround sound effect.


* Cool Design

Ademhaling Licht en technologie blauw energie licht bar ontwerp,GEnes van QCY E-Sport, geïnspireerd door de bekende RoboCop, de technologie blauw verlichting band is als uw derde oog vaste op elke kans. Met metalen afwerking, de moeder schip-zoals opladen case verzekert u van vIctory. Cool maar niet verblindend lichteffecten, aandacht voor de unieke persoonlijkheid van spelers.


* Lange Levensduur Batterij:

32 uur langdurige totale levensduur batterij, blijven spelen met power. met gaming modus off, een enkele lading biedt sommige 8 uur terwijl de case geeft extra 24 uur.

Normale modus: 8hr + 24hr

Gaming modus: 6hr + 18hr

Oplaadtijd: 1.5 ~ 2h


* Twee Modi van effecten kan worden ingeschakeld Op Zal:

U kan de game/audio geluidseffecten met een sleutel door de QCY APP, en gemakkelijk ervaren een verscheidenheid van professionele geluidseffecten;* Meer Functies:

Ondersteuning Draadloze opladen-Lay down te laden.

Pop up-Pairing pop-up venster.

Touch-Druk-Gratis touch control.

QCY APP Aanpassen Oordopjes-Bouwen G1 in uw eigen manier.

TWEE Modi Kan Worden Ingeschakeld Op Zal-Game mode en Video modus
Pakket Omvat:


1. oortelefoon en opladen compartiment * 1

2. oor caps * 3 paar S/M/L (inclusief 1 paar oordopjes)

3. Manual * 1

4.Type-C oplaadkabel * 1


Toevoeging

Deal score: 15


Blijf op de hoogte van de allerbeste deals

Ben je een koopjesjager? Deel de beste deals met de community en ontvang als eerste de beste deals, kortingscodes en gratis producten in je mailbox!