Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Wonen, huishouden & tuin deals

Amazon.com.be kortingscode voor 10 euro korting

Geldig t/m: 29-03-23 23:59
Geldig t/m: 29-03-23 23:59

Amazon.com.be kortingscode voor 10 euro korting bij aankoop van 50 euro

Enkel van toepassing op producten verkocht door Amazon.

Toevoeging

Algemene voorwaarden:

Algemene voorwaarden

In aanmerking komende klanten kunnen gebruik maken van de kortingscode van € 10 bij een aankoop van ten minste € 50 op de hiervoor in aanmerking komende producten, en dit vóór 23.59 uur op 27 maart 2023 op Amazon.com.be (de "Aanbieding").

  • Deze Aanbieding is enkel op uitnodiging. Amazon-gebruikers die (i) persoonlijk zijn uitgenodigd om gebruik te maken van dit aanbod via e-mail, pushmelding of banner op de website Amazon.com.be en (ii) de banner "Je komt in aanmerking voor deze Aanbieding" zien bovenaan de pagina waarop het aanbod wordt gepresenteerd: amazon.com.be/b?...031

  • De Aanbieding is enkel geldig voor bestellingen die geplaatst worden tussen 18:00 op 27 maart 2023 en 23:59 op 29 maart 2023 (de "Aanbiedingsperiode").

  • Dit Aanbod is geldig voor de eerste 10.000 op amazon.com.be winkelende klanten die aan deze voorwaarden voldoen.

  • Elke klant kan aanspraak maken op maximaal één Aanbieding tijdens de Aanbiedingsperiode. Het maximale voordeel dat klanten kunnen ontvangen uit deze Aanbieding is een enkele promotiecode van € 10 (de "Promotiecode") die kan worden ingewisseld tegen artikelen die hiervoor in aanmerking komen met een totaalbedrag van minstens € 50 (de "Minimale Aankoopvereiste").

  • Artikelen die in aanmerking komen: De Promotiecode kan enkel worden ingewisseld voor artikelen die door Amazon worden verkocht op de website www.amazon.com.be, met uitzondering van artikelen die worden verkocht door onafhankelijke Verkopers (zelfs als deze "fulfilled by Amazon" of "Prime Eligible" zijn), Warehouse Deals, digitale producten, boeken, e-books, baby- en kindervoeding, e-sigaretten (inclusief e-liquids, navullingen en accessoires), leveringskosten, of tegen cadeauverpakkingskosten.

  • Om de promotiecode in te wisselen, voert u "SPRING10" in in de sectie "Kies een betaalmethode" op de betaalpagina bij de aankoop van uw in aanmerking komende artikelen vóór 23.59 uur op 29 maart 2023.

  • Post- en verpakkingskosten worden op elk artikel toegepast in overeenstemming met de standaard leveringstarieven en het beleid van Amazon.

  • De promotiecode is enkel inwisselbaar als dezelfde bezorgsnelheid is geselecteerd voor alle artikelen die in aanmerking komen voor deze promotie. Controleer tijdens het afrekenen de sectie "Bezorgingsgegevens" om te bevestigen dat alle artikelen die in aanmerking komen dezelfde leveringssnelheid hebben.

  • Tenzij anders vermeld op de betreffende actiepagina of door Amazon, kan de Promotiecode niet worden gebruikt in combinatie met andere Aanbiedingen of Promotiecodes.

  • Minimum aankoopvereiste: De Aanbieding is onderworpen aan de Minimale Aankoopvereiste voor Artikelen die in aanmerking komen, dus: als u artikelen die in aanmerking komen voor de promotie, uit uw winkelwagen verwijdert, zodat de gecombineerde aankoopwaarde van de resterende in aanmerking komende artikelen bij het afrekenen onder de minimale aankoopvereiste valt, vervalt de Aanbieding; als u uw bestelling van een artikel dat in aanmerking komt, annuleert (zodat de gecombineerde aankoopwaarde van de resterende in aanmerking komende artikelen onder de minimum aankoopvereiste valt), vervalt de Aanbieding; als u een artikel dat in aanmerking komt, retourneert (zodat de gecombineerde aankoopwaarde van de in aanmerking komende artikelen die u behoudt onder de minimum aankoopvereiste valt), zal Amazon de waarde van de promotiecode van de terugbetaling aftrekken; en als u onze 1-Click-bestelmethode gebruikt, is de promotiecode niet van toepassing op uw bestelling.

  • U moet het saldo van de waarde van de artikelen die in aanmerking komen betalen, nadat de promotiecode is toegepast.

  • De promotiecode heeft geen geldwaarde en is niet overdraagbaar.

  • Als u een bestelling plaatst voor artikelen die in aanmerking komen met de promotiecode en deze bestelling vervolgens retourneert of annuleert, kan de promotiecode niet worden terugbetaald of hergebruikt.

  • De Aanbieding is afhankelijk van beschikbaarheid en kan zonder kennisgeving worden ingetrokken, gewijzigd, uitgebreid of aangepast.


Verlopen

Deal score: 156