Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Wonen, huishouden & tuin deals
KESSER Elektrische open haard met 3D-vlameffect voor €143,84

KESSER Elektrische open haard met 3D-vlameffect voor €143,84

Geldig t/m: 22-05-22 23:59
Geldig t/m: 22-05-22 23:59

856 punten
1mnd

KESSER® Elektrische open haard met 3D-vlameffect, met verwarmingsfunctie, elektrische open haard met 1800 W vermogen, timer, thermostaat, afstandsbediening, dimbaar, steenlook / grijs

Over dit item

  • Temperatuur- en warmteregulerend: regelt gewoon de gewenste temperatuur door een geïntegreerde thermostaat. Bovendien kun je dankzij de timer beslissen wanneer de verwarming moet lopen. En als je er niet in bent, beveiligt de oververhittingsbeveiliging de kachel bovendien af. Op koudere dagen kun je genieten van de verwarmingsfunctie van de infraroodverwarming – hier zijn temperaturen tot 30 °C, dankzij het vermogen van 1800 W.
  • Comfortabel vanaf de bank het sfeerlicht regelen! Dat is met onze afstandsbediening nu mogelijk. Door het geïntegreerde display op de kachel heb je een volledig en perfect overzicht. Alle functies zoals timer, temperatuurregeling, vlameffect en verlichting kunnen heel eenvoudig op afstand en op de staande verwarming worden bediend. Kies afhankelijk van de stemming en het omgevingslicht tussen verschillende lichtniveaus.
  • TURENSCHOOND SCHOOND: Met onze elektrische haard van Kesser hoeft u geen open haard te gebruiken, zelfs als u in uw huis of appartement niet de omstandigheden hebt voor een kachel of tegelkachel. Onze kachels lopen elektrisch en produceren dus geen echte vlammen, maar onze bedrieglijk echt ontworpen houten attrap in het interieur lijkt op een normaal vuur. Bovendien is het voordeel dat er geen as of vuil ontstaat.
  • Betrouwbaar: Door de verschillende modellen en uitvoeringen is ook de voor u perfect afgestemde haardverwarming inbegrepen - gewoon een blikvanger! De milieuvriendelijke haard past in het stopcontact en is dus direct klaar voor gebruik. Aanbranden en wachten op de warmte in combinatie met rookontwikkeling is dus geschiedenis. Je kunt onze oven met een vochtige doek afvegen. De bestaande glazen afdekking wordt gereinigd met een glasreiniger.
  • Stevig en comfortabel: Een koude winter staat voor en je komt van een wandeling met je gezin thuis. Nu betekent het vanaf de bank met een warme cacao en de wandverwarming inschakelen. Naar wens kun je de intensiteit van de vlammen bepalen. Door het led-sfeerlicht is een gezellige sfeer gegarandeerd. Gun jezelf aan het einde van de dag pure ontspanning voor de houten haard van Kesser en geniet van de behaaglijkheid en warmte.

Verlopen

Deal score: 19


Blijf op de hoogte van de allerbeste deals

Ben je een koopjesjager? Deel de beste deals met de community en ontvang als eerste de beste deals, kortingscodes en gratis producten in je mailbox!