Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere 3D Printers deals
Prime Lightning deal ATOMSTACK A10 PRO 50W lasergraveermachine

Prime Lightning deal ATOMSTACK A10 PRO 50W lasergraveermachine


Mooie korting voor de amazon prime leden. Is nog 47% te claimen voor deze prijs op dit moment

☑️【Ultieme lasergravure-bit】Het laserpuntbereik van de Atomstack A10 Pro lasergraveermachine bedraagt 0,06 mm. Met de technologie van dubbele compressiepuntkoppeling en echt 10 W laservermogen combineert het hoge energiesnijden en tegelijkertijd nauwkeurig graveren, het product kan 4 mm multiplex, 8 mm zwart acryl snijden en spiegelend roestvrij staal, keramiek en zwart gelakt glas graveren.

☑️【Ondersteuning van offline gravure】 De lasersnijder A10 Pro configureert een terminal-bedieningspaneel ter ondersteuning van de offline gravure. Het paneel beschikt over een ergonomische behuizing voor een comfortabele werking en een magneetadsorptie-verbindingsontwerp voor een betere bevestiging aan de besturingsbox. Met het touchpaneel en het 32-bits moederbord kun je altijd en overal graveerwerkzaamheden uitvoeren, zonder door de computer te worden beperkt.

Nauwkeurig, solide en eenvoudige montage: de ATOMSTACK A10 Pro lasergraveerder en -snijder gebruikt een geïntegreerde schroefstang in plaats van een gecombineerde koppeling. De stappenmotor en de schroefstang zijn geïntegreerd, waardoor de beweging van de laser nauwkeuriger en de koppeling duurzamer wordt. Het geanodiseerde structuurontwerp van volledig aluminiumlegering maakt hem duurzamer en nauwkeuriger. De montage kan in de regel binnen 10-20 minuten worden voltooid.

☑️【Oogbescherming en veiligheidsdesign】 De panorama-filterglazen beschermhoes kan 97% van het ultraviolette licht effectief filteren. Het speelt een zeer goede rol bij de bescherming van je ogen en voorkomt dat je huisdier het laserpunt grijpt. De lasergraveermachine ATOMSTACK A10 Pro is voor je veiligheid uitgerust met een nood-uitschakelaar en stopper.

Brede compatibiliteit: onze A10 Pro lasergraveerder voor hout en metaal biedt een graveeroppervlak van 410 x 400 mm om aan verschillende graveerbehoeften te voldoen. Het is compatibel met verschillende geavanceerde graveersoftware zoals LaserGRBL, LightBurn, ondersteunt Win XP / Win 7 / Win 8 / XP / Win 10 en ondersteunt ook het Mac-systeem (LightBurn), dat graveerbestandsformaat ondersteunt NC, BMP, JPG, PNG, DXF enz.


Verlopen

Deal score: 55