Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar
Bekijk de andere Robotstofzuigers deals
A,azon Warehousedeal: Cecotec Conga 1790 Titanium Stofzuigerrobot, 1600 Pa, App met Kaart, Dierenborstel, Virtuele Stem

A,azon Warehousedeal: Cecotec Conga 1790 Titanium Stofzuigerrobot, 1600 Pa, App met Kaart, Dierenborstel, Virtuele Stem

Geldig t/m: 30-01-23 15:25
Geldig t/m: 30-01-23 15:25

Professionele stofzuiger 4 in 1 - veegt en zuigt, veegt en veegt het hele oppervlak netjes en intelligent af; met mengcontainer en stevige stofhouder.

Met de nieuwe SmartGyro 3.0-technologie, nette navigatie voor efficiënte en intelligente reiniging, intuïtiever en voorspelbaarder dan zijn voorganger. 

Dankzij de gyroscopische, naderings-, impact- en valsensoren wordt het hele oppervlak van je huis gereinigd.

App-bediening: smartphone-app met kaart waarmee u uw robot kunt besturen door de reinigingsmodi te selecteren, de reiniging te programmeren en de zuig- en schuurprestaties te selecteren en de reinigingsgradiënt te volgen, uw Virtual Map-systeem toont u de kaart van uw huis in de app.

Virtual Voice-technologie waarmee u de robot kunt verbinden met de virtuele spraakbesturingsassistenten, Alexa en Google Assistant, u kunt verschillende spraakbesturingen uitvoeren, zoals schoonmaken, de robot stoppen naar zijn laadstation of zelfs de robot door ruis; BestFriend Care System met twee verwisselbare borstels die klitten voorkomen.

Hij beschikt over het ForceClean-systeem met krachtige turbine die een hoge zuigkracht heeft tot wel 2100 Pa. De robot beschikt over de Total Surface-technologie om het hele oppervlak van uw huis schoon te maken, wanneer de robot leeg is, keert hij automatisch terug naar het laadstation en laadt de batterij op en springt terug om te stoppen met reinigen.

Toevoeging


Verlopen

Deal score: 14

Logo Amazon.nl

SpyDeals tips voor Amazon.nl

Verzending is gratis vanaf €20, of je kunt je 30 dagen gratis aanmelden voor Amazon Prime dan heb je altijd gratis bezorging. Je lidmaatschap kun je direct na het plaatsen van je bestelling opzeggen. Als je binnen de proefperiode opzegt zijn er geen kosten aan verbonden!

Je kunt je bestelling gratis laten bezorgen bij een PostNL afhaalpunt. Ook geldig voor orders onder de €20,- bestelwaarde.

Retourneren is gratis

Betaalopties
iDeal
Creditcard
Bancontact
Bankafschrijving
Amazon NL cadeaubon