Deze aanbieding is meer dan 2 weken geleden geplaatst en is mogelijk niet langer beschikbaar
64 reacties

Amazon koopjes verzameltopic!

SpeedySpydeals ; ● 8 maanden geleden  ●  Amazon.nl Kortingscode ●  Diversen

Wat is dit topic? 
Op Amazon.nl en Amazon.de zijn er regelmatig producten te vinden voor super lage prijzen. Vaak gaat het dan om producten waar er maar een paar van op voorraad zijn. Het heeft voor dit soort deals dan niet echt zin om speciale deals op Spydeals aan te maken omdat de artikelen snel op zullen zijn, maar ik wil ze toch graag delen! 

Daarom heb ik nu dit verzameltopic aangemaakt! Hier kan iedereen zijn/haar Amazon.nl en Amazon.de deals in delen! Probeer wel echt producten voor de laagste prijzen te delen, het liefst zo goedkoop mogelijk!

Over gekke productpagina's
Soms kan het zijn dat productpagina's van Amazon niet helemaal kloppen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat het niet duidelijk is of het nu om 1 artikel of meerdere artikelen gaat. Neem altijd een screenshot van je koopje, zodat je kunt aantonen dat er andere informatie op de productpagina stond toen je het artikel kocht indien Amazon er moeilijk over gaat doen. 

Tip voor gratis verzending!
Wil je profiteren van gratis verzending? Neem dan een Amazon Prime proefabonnement en zeg deze direct na het plaatsen van je bestelling op (eventueel een nieuw account aanmaken als je al eens van het gratis proefabonnement gebruik hebt gemaakt). Als het artikel door Amazon wordt verkocht betaal je dan namelijk geen verzendkosten. 

Ik zal het topic vast aftrappen door hier wat koopjes te delen, maar iedereen kan dus gewoon koopjes in de comments delen!

Amazon.nl

SpyDeals tips voor Amazon.nl

Verzending is gratis vanaf €20, of je kunt je 30 dagen gratis aanmelden voor Amazon Prime dan heb je altijd gratis bezorging. Je lidmaatschap kun je direct na het plaatsen van je bestelling opzeggen. Als je binnen de proefperiode opzegt zijn er geen kosten aan verbonden!

Je kunt je bestelling gratis laten bezorgen bij een PostNL afhaalpunt. Ook geldig voor orders onder de €20,- bestelwaarde.

Blijf op de hoogte van de allerbeste deals

Ben je een koopjesjager? Deel de beste deals met de community en ontvang als eerste de beste deals, kortingscodes en gratis producten in je mailbox!